Πέμπτη 4 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις αντιστασιακών

Την Κυριακή 7 Μάη 2006:

-- Η ΠΕΑΕΑ Λάρισας, η ΠΕΕΠΠ και ο Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ διοργανώνουν στο χώρο του μνημείου στον Καράλακκα, ώρα 11 το πρωί, εκδήλωση τιμής για τους αγωνιστές και αγωνίστριες της Μάχης που έγινε στον Καράλακκα (Γκουνταμάνη) το 1944 ενάντια στους γερμανοφασίστες

-- Η ΠΕΑΕΑ Ελευσίνας, ώρα 11 π.μ., στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση τιμής για το Μπλόκο της Ελευσίνας. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 10.30 π.μ. με προσυγκέντρωση στην Πλατεία Ηρώων, απ' όπου οι αντιστασιακοί και οι φίλοι της Αντίστασης, με τα λάβαρά τους και με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Ελευσίνας, θα πορευτούν στην πλατεία Αγ. Κωνσταντίνου. Καλείται όλος ο λαός της Ελευσίνας να συμμετέχει και να τιμήσει τη θυσία των αγωνιστών.

-- Η ΠΕΑΕΑ Αγρινίου πραγματοποιεί, ώρα 10 το πρωί, στην Αγία Τριάδα, εκδήλωση - μνημόσυνο για τους 120 πατριώτες αγωνιστές που εκτελέστηκαν στην Αγία Τριάδα Αγρινίου και τους τρεις κρεμασμένους στην Πλατεία Δημοκρατίας στις 14.4.1944 από τους Γερμανούς κατακτητές και τα ντόπια όργανά τους. Μετέχουν, επίσης, Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ από το Μοριά και τη Ρούμελη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ