Σάββατο 13 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
9ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΝΕ
9ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΝΕ
Για ΚΝΕ γερή και μαζική

Ξεκίνησαν χτες στον Περισσό και ολοκληρώνονται αύριο οι εργασίες του

«Είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της Οργάνωσής μας. Εχουμε πίστη στην υπεροχή της ιδεολογίας και της πολιτικής του Κόμματός μας. Είμαστε ανυποχώρητοι και ανυπόμονοι στην απαίτηση να γίνει η ΚΝΕ πιο ικανή και γερή, πιο μαζική. Ολη η Οργάνωση, μέλη και στελέχη, με πεποίθηση ότι σήμερα υπάρχουν οι όροι κι οι προϋποθέσεις να κερδίσουμε μαζικά τη νεολαία με την πολιτική του Κόμματος, να κάνουμε την ΚΝΕ την καρδιά και το νου της ελληνικής νεολαίας».

Σ' αυτά τα λόγια του γραμματέα του απερχόμενου ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμη Γκιώνη, στο τέλος της εισήγησης του απερχόμενου ΚΣ προς το 9ο Συνέδριο της ΚΝΕ, συμπυκνώνεται όλη η πίστη και η αισιοδοξία ότι η ΚΝΕ μπορεί να βγει από το Συνέδριο πιο δυνατή, με νέα ορμή και αποφασιστικότητα να παλέψει και να κατακτήσει τους υψηλούς στόχους που μπαίνουν από το Συνέδριο. Στόχους που συμπυκνώνονται στο σύνθημα του Συνεδρίου για «ΚΝΕ γερή και μαζική. Με τη Νεολαία για το Μέτωπο - Λαϊκή Εξουσία, για το Σοσιαλισμό».

Οι εργασίες του 9ου Συνεδρίου ξεκίνησαν χτες το πρωί στην αίθουσα συνεδρίων της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ, στον Περισσό, με την παρουσίαση την εισήγησης του απερχόμενου ΚΣ και ομιλίες αντιπροσώπων. Συνεχίζονται σήμερα όλη την ημέρα και ολοκληρώνονται αύριο με την εκλογή νέου Κεντρικού Συμβουλίου.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ