Τετάρτη 31 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ
Αύριο η εκδήλωση του ΠΑΜΕ

Εκδήλωση για την Κοινωνική Ασφάλιση οργανώνει η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ, αύριο Πέμπτη 1η Ιούνη. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος) και έχει τίτλο: «Κοινωνική Ασφάλιση και εργαζόμενη γυναίκα. Στόχοι πάλης του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος».

Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας του ΠΑΜΕ για την οργάνωση της πάλης για την Κοινωνική Ασφάλιση, η οποία θα κορυφωθεί στις 15 Ιούνη, μέρα πανελλαδικής δράσης.

Συγκέντρωση - σύσκεψη για την Κοινωνική Ασφάλιση πραγματοποιεί σήμερα και η Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων ΟΤΑ Αττικής, καλώντας σε συμμετοχή σωματεία, συνδικαλιστές και εργαζόμενους. Η συγκέντρωση θα γίνει στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ΠΟΕ ΟΤΑ (Καρόλου 24, 3ος όροφος). Η Συντονιστική επισημαίνει ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ετοιμάζει την πλήρη εφαρμογή του αντιασφαλιστικού νόμου 3029 του ΠΑΣΟΚ με στόχο την αύξηση των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης, τη μείωση των συντάξεων, αλλά και της εργοδοτικής εισφοράς, ιδιαίτερα για τις γυναίκες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ