Πέμπτη 1 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ηθελε περισσότερα...

Από τη μια, τα ΕΛΠΕ πιέζουν για ρυθμίσεις που θα εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους στο χώρο του φυσικού αερίου και της ηλεκτροπαραγωγής. Από την άλλη η κυβέρνηση προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις διάφορες μερίδες του μεγάλου κεφαλαίου και τους ανταγωνισμούς τους. Ολοι μαζί συνθλίβουν όλο και περισσότερο τους εργαζόμενους. Το όλο κλίμα εκφράστηκε στη χτεσινή ΓΣ των ΕΛΠΕ από τον πρόεδρο της επιχείρησης Τ. Χριστοδούλου, ωστόσο κάποια στιγμή τα πράγματα φάνηκαν να... εκτροχιάζονται!

Κι αυτό έγινε, όταν ο πρόεδρος των ΕΛΠΕ πρότεινε για έγκριση, εκτός από τον παχυλό - παχυλότατο μισθό που παίρνει, και μπόνους 100.000 ευρώ προς τον... εαυτό του και τον διευθύνοντα σύμβουλο Π. Καβουλάκο (προφανώς, βασιζόμενος στο ότι εξασφάλισαν κέρδη πάνω από 300 εκατ. ευρώ) και η εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομίας αντιπρότεινε τη μείωση του ποσού κατά 50%..!

Ο Τ. Χριστοδούλου παρενέβη άμεσα, αρχικά αρνούμενος το μισό μπόνους, αλλά στη συνέχεια το αποδέχτηκε για να το δώσει σε φιλανθρωπικούς σκοπούς - όπως είπε - με λίστα που θα καταρτίσει μάλιστα ο ίδιος...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ