Πέμπτη 1 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
«Δοκιμασμένοι» για υπερνομαρχία Αθηνών - Πειραιά

Δοκιμασμένους διαχειριστές της πολιτικής της από το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης επέλεξε για την υπερνομαρχία Αθηνών -Πειραιώς η ΝΔ, κινούμενη με συνέπεια στη γραμμή ότι η εκλογική αναμέτρηση του Οκτώβρη αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση και με τέτοια κριτήρια «πρέπει» να ψηφίσουν τα λαϊκά στρώματα.

Η Ρηγίλλης υποχρεώθηκε να δώσει άρον άρον χτες στη δημοσιότητα τα ονόματα των εκλεκτών της για την υπερνομαρχία, καθώς είχαν «διαρρεύσει» την προηγούμενη μέρα, προκαλώντας την οργή του Μαξίμου που σχεδίαζε να το παρουσιάσει τις επόμενες μέρες με «θριαμβευτικό τρόπο». Ετσι, ανακοινώθηκε χτες ότι υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς είναι ο νυν δήμαρχος Βριλησσίων Αργύρης Ντινόπουλος, υποψήφια για τη Νομαρχία Αθηνών η δημοτική σύμβουλος του Δήμου Αθηναίων Φωτεινή Πιπιλή και ο δήμαρχος Πόρου Σπύρος Σπυρίδωνας υποψήφιος για τη Νομαρχία Πειραιά.

Παρουσιάζοντας τις υποψηφιότητες, ο γραμματέας της ΝΔ Λευτ. Ζαγορίτης επισήμανε ότι και οι τρεις έχουν μακρά και σημαντική προσφορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στις τοπικές κοινωνίες. «Είναι, είπε, μία επιλογή που υπηρετεί τα κριτήρια της αξιοσύνης, της ικανότητας, της εντιμότητας και της προσφοράς στους πολίτες του Λεκανοπεδίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ