Τρίτη 6 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»
Στις γειτονιές η αντιπαράθεση θέσεων και προγραμμάτων

Επιστολή έστειλε χτες το Γραφείο Τύπου της «Συμπαράταξης για την Αθήνα» στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για τη στήλη «Μικρο-πολιτικός», με αφορμή σχόλιο που δημοσιεύτηκε στο χτεσινό φύλλο.

Στην επιστολή αναφέρεται: «Οι διαψεύσεις, γενικώς, δε μας είναι ευχάριστες. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να διαψεύσουμε το σημείο του σημερινού σχολίου σας, όπου αναφέρεται πως "ο Τσίπρας, σε συνεννόηση και με τον Σπύρο Χαλβατζή του ΚΚΕ, προωθεί μια "συμφωνία κυρίων" για τρία θεματικά ντιμπέιτ, αλλά και για διοργάνωση συζητήσεων σε γειτονιές της πρωτεύουσας".

Δε γνωρίζουμε την πηγή της πληροφορίας, δε μας αφορά. Καμία συνεννόηση δεν έχει γίνει από κανέναν, με κανέναν της "Συμπαράταξης", πόσο μάλλον με τον Σπύρο Χαλβατζή. Ως επικοινωνιακό "τρικ", η "διαρροή" τέτοιας ανύπαρκτης "πληροφορίας", ίσως είναι χρήσιμο σε άλλους.

Η "Συμπαράταξη για την Αθήνα" βρίσκεται καθημερινά στις γειτονιές της πόλης, εκεί στο δημόσιο χώρο όπου ο καθένας μπορεί να αναπτύσσει τις ιδέες και το πρόγραμμά του. Στη διάθεσή σας όποτε και αν θελήσετε να γράψετε για την καθημερινή δραστηριότητα της "Συμπαράταξης"».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ