Τρίτη 6 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 44
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΛΑΥΡΙΟ
Αγωνιστικά συνεχίζει η ΔΑΣ

Η ανάγκη να ενισχυθεί το ψηφοδέλτιο της «Δημοτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Λαυρίου» (ΔΑΣ) στις εκλογές του Οκτώβρη, η οποία εδώ και χρόνια με συνέπεια και αγωνιστικότητα παλεύει για τα συμφέροντα του λαού, και η απόρριψη της αντιλαϊκής πολιτικής εκφράστηκε στην εκδήλωση της παράταξης το περασμένο Σάββατο στο παλιό Μηχανουργείο της πόλης, στην οποία παρουσιάστηκε και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Αργυριάδης. Το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ και τον υποψήφιό της στηρίζουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών.

Ο Αποστόλης Παφίλης, χαιρετίζοντας στην εκδήλωση εκ μέρους της Νομαρχιακής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ, τόνισε ότι οι τοπικές εκλογές του Οκτώβρη έχουν βαθύ πολιτικό χαρακτήρα και γι' αυτό και πολιτικά πρέπει να είναι τα κριτήρια των εργαζομένων και του λαού.

Στην ανάγκη μέσα από τις εκλογές να στηριχτούν τα ψηφοδέλτια της ΝΑΣ και των άλλων αγωνιστικών συνδυασμών, ώστε με μπροστάρη το ΚΚΕ να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να αναπτυχθεί ένα λαϊκό μέτωπο που θα στηρίζει τον εργάτη, τον υπάλληλο, τον ελεύθερο επαγγελματία, αναφέρθηκε, χαιρετίζοντας στην εκδήλωση, ο Γιώργος Πάντζας υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής. Το γεγονός, σημείωσε ακόμα, ότι σήμερα τα 2/3 του πληθυσμού ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας κάνει αναγκαίο αυτό το λαϊκό μέτωπο, το οποίο θα πρέπει να είναι ανοιχτό σε όλους τους αριστερούς. Τέλος, ο υποψήφιος νομάρχης καυτηρίασε την πρόσφατη αντιΚΚΕ επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή.

Μιλώντας στην εκδήλωση, ο Γ. Αργυριάδης τόνισε ότι και στο Δήμο Λαυρίου εφαρμόστηκε η γενικότερη αντιλαϊκή πολιτική με επιβολή φόρων και ξεπούλημα της περιουσίας του δήμου και κάλεσε τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής να διεκδικήσουν αγωνιστικά και κινηματικά την επίλυση των οξυμένων προβλημάτων τους και να υπερψηφίσουν το συνδυασμό της ΔΑΣ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ