Σάββατο 10 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ - ΙΚΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ
Αγανάκτηση για τις ελλείψεις

Στο Κέντρο Υγείας και το ΙΚΑ Κορωπίου περιόδευσε ο Γιώργος Πάντζας, υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής της ΝΑΣ

Motion Team

Στο Κέντρο Υγείας και το ΙΚΑ Κορωπίου περιόδευσε ο Γιώργος Πάντζας, υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής της ΝΑΣ
Η αγανάκτηση και ο έντονος προβληματισμός ασθενών και προσωπικού του Κέντρου Υγείας και του ΙΚΑ Κορωπίου για την τραγική κατάσταση στην Πρωτοβάθμια Υγεία αλλά και τα γενικότερα προβλήματα των λαϊκών στρωμάτων, εκφράστηκαν χτες στο κλιμάκιο της ΝΑΣ και της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης» που περιόδευσε σε αυτούς τους χώρους. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο Γιώργος Πάντζας, υποψήφιος νομάρχης Ανατολικής Αττικής της ΝΑΣ και ο Φώτης Τουρνεντές, υποψήφιος δήμαρχος Κορωπίου της ΔΑΚ.

Το κλιμάκιο συνομίλησε με πολλούς ασθενείς αλλά και με το νοσηλευτικό προσωπικό και στο Κέντρο Υγείας και στο ΙΚΑ, τα οποία αντιμετωπίζουν και αυτά το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού. Ελλείψεις που έχουν τις αιτίες στις πολιτικές εμπορευματοποίησης και υποβάθμισης της Υγείας που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γ. Πάντζας μιλώντας σε ασθενείς και προσωπικό επισήμανε ότι η κατάσταση της εργατικής τάξης συνολικά χειροτερεύει, αφού οι μισθοί μειώνονται, η Υγεία και η Παιδεία ιδιωτικοποιούνται, η ακρίβεια οργιάζει. Γι' αυτό κάλεσε να ενισχύσουν μαζικά τα ψηφοδέλτια της ΝΑΣ και της ΔΑΚ στις επόμενες εκλογές για να διαμορφωθούν προϋποθέσεις δημιουργίας ενός λαϊκού μετώπου ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζει ο δικομματισμός και οι υποστηριχτές του.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ