Τετάρτη 21 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις
Σήμερα, Τετάρτη 21 Ιούνη

- Η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα περιοδεύσει στα Καμίνια, στις 10 π.μ.

- Η «Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου» καλεί σε συγκέντρωση ενάντια στα ναρκωτικά στην πλ. Τερζάκη (Ιλίσια), στις 8 μ.μ. Θα μιλήσουν, ο Νίκος Παπακωνσταντίνου, υποψήφιος δήμαρχος Ζωγράφου και η Καλλιόπη Μπουντούρογλου, υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος της ΝΑΣ.

- Η «Δημοκρατική Συνεργασία Πετρούπολης» καλεί σε σύσκεψη τους εργάτες του Δήμου με θέμα τις εργασιακές σχέσεις, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Πετρούπολης, στις 7.30 μ.μ. Θα μιλήσουν, ο Γιώργος Γιώγος, υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης και ο Μπάμπης Βορτελίνος, υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος της ΝΑΣ.

- Η παρουσίαση της διακήρυξης της Αγωνιστικής Πορείας Εχεδώρου θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου, στις 8 το βράδυ, από τον Ανέστη Πετρίδη, υποψήφιο δήμαρχο Εχεδώρου.

- Η ΝΑΣ Εύβοιας και η «Αγωνιστική Συμπαράταξη Χαλκίδας», διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Κοινωνική Ασφάλιση και Γυναίκα», στο ξενοδοχείο «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ», στις 8 το βράδυ. Θα μιλήσει η Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

- Ο Κώστας Χαλίτσιος, υποψήφιος Νομάρχης Κιλκίς με τη ΝΑΣ θα περιοδεύσει, από τις 10.30 π.μ., στη Λαϊκή αγορά και το ΚΑΠΗ Αξιούπολης και από τις 7.30 μ.μ., σε Φανό, Πλαγιά, Ειδομένη, Χαμηλό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ