Κυριακή 25 Ιούνη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις
Σήμερα, Κυριακή 25 Ιούνη

-- O Κώστας Χαλίτσιος, υποψήφιος νομάρχης Κιλκίς με τη ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στις 10:30 π.μ. στο Ανω - Κάτω - Μέσοι Απόστολοι, στις 8:30 μ.μ. στις Μάνδρες και στις 9 μ.μ. στο Καμπάνη.

Αύριο, Δευτέρα 26 Ιούνη

-- Η Ελπίδα Παντελάκη, βουλευτής του ΚΚΕ και υποψήφια δήμαρχος Πειραιά, θα περιοδεύσει στις 9 π.μ., στα κεντρικά υποκαταστήματα του ΙΚΑ στον Πειραιά.

-- Η «Δημοτική Κίνηση» Νέας Χαλκηδόνας διοργανώνει συγκέντρωση για τις εργασιακές σχέσεις και την κοινωνική ασφάλιση, στην πλ. Χρυσαλλίδας, στις 7:30 μ.μ. Θα μιλήσουν, ο Σταύρος Πολίτης, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Χαλκηδόνας και ο Κώστας Μαρκέτης, υποψήφιος Νομαρχιακός Σύμβουλος της ΝΑΣ.

-- Η «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση» Γαλατσίου καλεί σε συγκέντρωση με θέμα το πρόβλημα των ναρκωτικών, στο Πνευματικό Κέντρο Γαλατσίου (Αρχιμήδους και Ιπποκράτους), στις 8 το βράδυ. Θα μιλήσουν, ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου, η Αλεξάνδρα Μπαλλού, υποψήφια Νομαρχιακή Σύμβουλος της ΝΑΣ και η Κατερίνα Παπαγιάννη, γραμματέας του ΕΣΥΝ.

-- Κλιμάκια της ΝΑΣ Ημαθίας και της ΔΑΚ Νάουσας, θα περιοδεύσουν από τις 12 το μεσημέρι σε στέκια νεολαίας της Νάουσας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

-- Ο Κώστας Χαλίτσιος, υποψήφιος νομάρχης κιλκίς με τη ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στις 9 μ.μ., στην Κρηστώνη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ