Τετάρτη 5 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Διψασμένοι» για διακρίσεις

Δήλωσαν οι τρεις Αργεντινοί παίχτες που παρουσίασε χτες η ΑΕΚ

«Διψασμένα» για διακρίσεις και έτοιμα για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου αυτές να επιτευχθούν, φάνηκαν τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ΑΕΚ που προέρχονται από την Αργεντινή. Οι πρώην παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς Φερνάντο Νάβας, Εμανουέλ Ρουίς και Εμιλιάνο Ρέι είναι από χτες και επίσημα πλέον παίκτες της ΑΕΚ που τους παρουσίασε σε κοινή συνέντευξη Τύπου, όπου παραβρέθηκε και ο γενικός διευθυντής της Μπόκα, Χορχέ Κλεμέντε.

Ο Φερνάντο Νάβας έδειξε μάλιστα να έχει τις περισσότερες γνώσεις από τους τρεις όσον αφορά το ευρωπαϊκό, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.«Είμαι ευτυχής που ήρθα εδώ. Θέλω να κάνω καριέρα με την ΑΕΚ και να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Σκοπός μου είναι να δουλέψω και στο μέλλον, θα δούμε τι θα γίνει. Για μένα είναι μία καινούρια εμπειρία να παίξω στην Ευρώπη. Παρακολουθώ αρκετά το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έχω μάθει πως και το ελληνικό είναι ανταγωνιστικό και η εικόνα του έχει βελτιωθεί. Σχημάτισα καλή εντύπωση και αυτός είναι ο σπουδαιότερος λόγος που ήρθα», δήλωσε ο Αργεντίνος άσος.

Ενας τίτλος με την ΑΕΚ και η ευκαιρία να κάνει μια σπουδαία ευρωπαϊκή καριέρα είναι οι στόχοι του δεύτερου της παρέας, Εμανουέλ Ρουίς.«Μου αρέσει η ευκαιρία να έρθω εδώ και να παίξω ποδόσφαιρο. Είναι τιμή για μένα και θέλω να κερδίσω έναν τίτλο με την ΑΕΚ. Η μετεγγραφή μου στην Ευρώπη έγινε πολύ γρήγορα και τώρα αυτό που σκέφτομαι είναι να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».

Ο ανταγωνισμός δε φάνηκε να φοβίζει τον Εμιλιάνο Ρέι, που παρά το γεγονός ότι δόθηκε σαν δανεικός και υπάρχει το ενδεχόμενο να μη φορέσει την «κιτρινόμαυρη» φανέλα, αυτός τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του προκειμένου να κερδίσει μια θέση στην ομάδα. «Είμαι συνηθισμένος στον ανταγωνισμό με σπουδαίους συμπαίκτες, καθώς προέρχομαι από την Μπόκα. Εχω δουλέψει με σπουδαίους προπονητές όπως οι Μπιλάρδο και Μπιάνκι. Θεωρώ πως έχω την ποιότητα να πείσω τον προπονητή μου και να παραμείνω στην ομάδα ».

Εξάλλου σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί από την Ενωση και η μεταγραφή του Βραζιλιάνου αμυντικού Φέρουζεν, ενώ στις επόμενες ώρες ίσως τελειώσει και η μεταγραφή ενός άλλου Βραζιλιάνου, του Τιάγκο.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ (2020-11-26 00:00:00.0)
Και με τη... βούλα Κόλα (2001-01-20 00:00:00.0)
Οπου τολμούν οι αετοί (2000-11-24 00:00:00.0)
Τρία λεπτά ήταν αρκετά (2000-09-29 00:00:00.0)
Αδοξη ισοπαλία (2000-09-13 00:00:00.0)
Τιάγκο: επεισόδιο Νο.... (2000-07-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ