Πέμπτη 13 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις

Σήμερα, Πέμπτη 13 Ιούλη

-- Ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με την «Συμπαράταξη για την Αθήνα», θα περιοδεύσει στο Ογκολογικό Νοσοκομείο ΙΚΑ (6ο Θεραπευτήριο), στις 10 το πρωί.

-- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά της ΝΑΣ και ο Στέλιος Μπενετάτος, δήμαρχος Νίκαιας, θα περιοδεύσουν από τις 10 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο και στον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου και στη 1 μ.μ. στο εργοστάσιο «ΠΙΤΣΟΣ».

-- Ο Στέλιος Μπενετάτος, δήμαρχος Νίκαιας και ο Μιχάλης Νουφαρίτσης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση στις 8 μμ στη Νεάπολη (Μακεδονίας και Θεσσαλονίκης, πλ. Κρήνης).

-- Ο Βαγγέλης Βακάλης, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης (Μακρυγιάννη), στις 11 το πρωί.

-- Ο Δήμος Θεοδώρου, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Συμπαράταξης για την Αθήνα», θα περιοδεύσει στο αμαξοστάσιο της ΕΘΕΛ στα Λιόσια, στις 9:30 το πρωί.

-- Ο Δημήτρης Ματζουράτος, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Συμπαράταξη για την Αθήνα», θα περιοδεύσει στο Ασυλο Ανιάτων (Αγ. Ζώνη), στις 11 το πρωί.

-- Ο Χρήστος Τανασκίδης, υποψήφιος δήμαρχος Μίκρας Θεσσαλονίκης με τη ΔΑΚ, στις 8 μ.μ., θα περιοδεύσει στον Τρίλοφο μαζί με τον Μιχάλη Κωνσταντινίδη, μέλος της Γραμματείας της ΝΑΣ.

-- Κλιμάκιο της ΝΑΣ με επικεφαλής τον υποψήφιο νομάρχη Ημαθίας Χρήστο Τρεμπελή, θα περιοδεύσει στις 7 μ.μ., στο Δήμο Ειρηνούπολης.

-- Η ΝΑΣ Ροδόπης - Εβρου καλεί στην παρουσίαση της διακήρυξής της που θα γίνει στο ξενοδοχείο «ΟΡΦΕΑΣ» στην Κομοτηνή, στις 8:30 μ.μ.

Αύριο, Παρασκευή 14 Ιούλη

-- Ο Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά της ΝΑΣ και ο Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Ρέντη, θα περιοδεύσουν από τις 7.30 π.μ. σε εργασιακούς χώρους στο Ρέντη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ