Πέμπτη 13 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ζήσε κι άσε τους άλλους να πεθάνουν

«Αρωματοθεραπεία, γιόγκα και χαλαρωτική μουσική μπαίνουν στα σχολεία για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα που οι εκπαιδευτικοί ελπίζουν ότι θα βοηθήσει στη μάθηση. Τώρα, η θεραπευτική μόδα στην εκπαίδευση κάνει ένα βήμα παραπέρα με τα μαθήματα ευτυχίας (...) αυτή η απόπειρα διαχείρισης της συναισθηματικής ζωής και του ψυχικού κόσμου των παιδιών σίγουρα δεν είναι ελπιδοφόρα. Δίνει στους εκπαιδευτικούς άλλη μια ευκαιρία να αναβάλουν την αντιμετώπιση ενός από τα σημαντικότερα ζητήματα της παιδείας: την ποιότητά της. Τα μαθήματα ευτυχίας θα ενθαρρύνουν τα παιδιά να μη νοιάζονται παρά μόνο για τον εαυτό τους» (το άρθρο στα ΝΕΑ).

Κι από μυαλό... κορμάρα

«Εκατομμύρια ψηφοφόροι θα κληθούν να αποφασίσουν στην επόμενη κάλπη (...) αν δεν τους φλομώσουν πάλι με γυμνάστριες, τραγουδίστριες και ηθοποιούς. Θα αποδειχθεί αν για μια ακόμη φορά η καφρίλα θα επικρατήσει» (το σχόλιο στην ΑΥΡΙΑΝΗ).

«Δυσαρμονία»!

«Με μια λιτή ανακοίνωση της ιδιοκτησίας κόπηκε οριστικά χτες το πρωί λίγο πριν από την καθημερινή ώρα έναρξής της, η καθημερινή εκπομπή των Χάρη Μπότσαρη και Αριστέας Μπουγάτσου, λόγω "δυσαρμονίας των δημοσιογράφων με τον σταθμό". Η Αριστέα Μπουγάτσου απολύθηκε, ενώ ο Χ. Μπότσαρης τέθηκε σε αναγκαστική άδεια μέχρι νεοτέρας (...) οι δύο δημοσιογράφοι σε συνεχείς εκπομπές ενέπλεκαν άλλοτε με υπονοούμενα και άλλοτε ευθέως τον εκδότη - διευθυντή του "Βήματος" Σταύρο Ψυχάρη στην προμήθεια των αεροσκαφών "Eurofighter" αξίας 3 δισ. ευρώ» (η είδηση στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ