Σάββατο 15 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΑΠ' ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ

ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ ΑΥΡΙΟ: «Ακόμη μια δημοσκόπηση απέδειξε ότι οι Ελληνες πολίτες επιβραβεύουν το μέχρι σήμερα έργο της κυβέρνησης, αλλά κυρίως επενδύουν στη ΝΔ για την Ελλάδα του αύριο» (από το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟΥΤΟΣ, ΩΡΕ; «Η ανατροπή αυτών των τάσεων επιβράδυνσης και στασιμότητας των επενδύσεων, της απασχόλησης και γενικότερα της ελληνικής οικονομίας, προϋποθέτει τη μεταμόρφωση του παραγωγικού συστήματος με την προώθηση και την ενδυνάμωση περιφερειακών παραγωγικών συμπλεγμάτων δραστηριοτήτων (κλαδικά και οριζόντια) με ταυτόχρονη ενίσχυση της περιφερειακής εξειδίκευσης και της καινοτομικής - γνωσιολογικής αναβάθμισης της ελληνικής οικονομίας» (ο νέος πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος / «ΤΟ ΒΗΜΑ»).

ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ: «Περίπου ένας στους δύο Ελληνες (48%) δε θα κάνει φέτος διακοπές, σύμφωνα με έρευνα της VPRC (...) πέρσι δεν πήγε διακοπές το 37% του δείγματος (...) και αυτό το ελληνικό καλοκαίρι θα αποδειχθτεί ένα ακόμη όνειρο θερινής νυχτός. Πιο συγκεκριμένα για το 69% όσων δήλωσαν ότι "υπάρχει μεγάλη δυσκολία" και για το 50% εκείνων που δήλωσαν ότι "υπάρχει δυσκολία". Ειδικότερα το 32% του δείγματος δήλωσε ότι ούτε πέρσι έκανε διακοπές αλλά ούτε και φέτος προβλέπει πως θα μπορέσει να κάνει» (το ρεπορτάζ στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

ΣΕΝΑΡΙΑ: «Διοχετεύθηκαν στα μέσα ενημέρωσης "σενάρια επιστημονικής φαντασίας", για το ενδεχόμενο, δήθεν, να μεταφερθούν οι απαχθέντες Ισραηλινοί στρατιωτικοί, στο Ιράν! Είναι κάτι παραπάνω από προφανές, πως κάποιοι αξιοποιούν την κλιμάκωση της βίας, για να ενοχοποιήσουν "χώρες ταραξίες", που, εδώ και χρόνια, έχουν τεθεί στο στόχαστρο της υπερδύναμης. Ειδικά, ως προς το Ιράν, φαίνεται πως οι "φωστήρες" της Ουάσιγκτον, βρήκαν άλλο τρόπο, να "τιμωρήσουν" τη χώρα των αγιατολάχ, αφού το "παιχνίδι" με το πυρηνικό πρόγραμμα δεν τους βγήκε» (η αναφορά στην «ΑΥΡΙΑΝΗ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ