Τετάρτη 19 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΑΣ - ΔΑΣ
Πλατιά συσπείρωση στα ψηφοδέλτια συνεργασίας

Παράλληλα με τις καθημερινές εξορμήσεις, σε όλη τη χώρα διοργανώνονται εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Διακηρύξεων και των πρώτων υποψηφίων

Αδιάκοπη είναι η δράση των υποψηφίων των δημοτικών και νομαρχιακών συνδυασμών που στηρίζουν από κοινού το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών. Δίπλα στις καθημερινές εξορμήσεις και περιοδείες προστίθενται οι εκδηλώσεις για την παρουσίαση των Διακηρύξεων και την ανακοίνωση των πρώτων υποψηφίων που απαρτίζουν τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια.

Την περασμένη Δευτέρα, η «Δημοτική Αγωνιστική Συσπείρωση» (ΔΑΣΥ) Σερρών, με υποψήφια δήμαρχο την Φιλιώ Σαραντίδου, παρουσίασε την εκλογική της Διακήρυξη. Ανάμεσα στους πρώτους υποψήφιους που ανακοινώθηκαν είναι και οι: ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Ειδικός Ορθοδοντικός, πρόεδρος Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού και Φιλοζωικού Συλλόγου, ΠΟΙΜΕΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Δάσκαλος, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, Οδοντοτεχνίτης, ΚΑΡΤΑΛΗ ΓΙΩΡΓΙΑ, Διακοσμήτρια, υπάλληλος ΚΑΑΜΕΑ, ΤΡΟΧΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, Εργολάβος οικοδομών, ΔΑΛΙΣΚΑ ΕΛΕΝΗ, Δασκάλα, ΜΙΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Υπάλληλος Νοσοκομείου Σερρών, ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, εργαζόμενος στο Φυσικό Αέριο, μέλος της διοίκησης του Εργ. Κέντρου Σερρών, ΜΑΝΔΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, Φοιτητής ΤΕΙ, μέλος ΔΣ της ΣΤΕΦ, ΣΠΕΝΤΖΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, Μαθηματικός, ΚΑΡΑΚΑΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, Επαγγελματοβιοτέχνης, ΚΑΛΚΑΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, Οικοδόμος, ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ ΝΙΚΟΣ, Σιδηρουργός, ΤΣΑΜΤΣΙΔΗΣ ΣΩΤΟΣ, Ιστορικός, ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΝΙΤΣΑ, μέλος ΔΣ της ΠΕΑΕΑ.

Στην Κάλυμνο

Αντίστοιχη εκδήλωση έγινε στις 16/7 και στην Κάλυμνο, όπου στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου ο γραμματέας της ΝΕ Βορείου συγκροτήματος Δωδεκανήσου Ρήγας Μικές παρουσίασε την υποψήφια δήμαρχο Καλύμνου, την Χαζηλάου Ρήγα Κατερίνα.

Τη συγκέντρωση χαιρέτισε ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, τονίζοντας τον πανελλαδικό χαρακτήρα των προβλημάτων. Καταλήγοντας κάλεσε τους Καλύμνιους να στηρίξουν μαζικά τον αγωνιστικό συνδυασμό της «Δημοτικής Αγωνιστικής Κίνησης Καλύμνου» στις εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ