Τετάρτη 19 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΔΕΑΚ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ
Η τρομοκρατία δεν περνάει

Ανακοίνωση της παράταξης για τα εντεινόμενα κρούσματα τραμπουκισμού σε βάρος υποψηφίων του συνδυασμού

Ο Μιχάλης Μοσχονάς
Ο Μιχάλης Μοσχονάς
Τους χυδαίους τραμπουκισμούς και τις απειλές που εκστομίζονται σε βάρος μελών της και ιδιαίτερα σε βάρος υποψήφιων δημοτικών συμβούλων της, καταγγέλλει στο λαό της περιοχής η «Δημοτική Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Αγίου Παύλου - Ευαγγελίστριας».

Ο δήμαρχος Αγίου Παύλου Μιχάλης Μοσχονάς, και εκ νέου υποψήφιος της ΔΕΑΚ, ενημέρωσε τις αρμόδιες αρχές, ενώ η συγκεκριμένη υποψήφια της ΔΕΑΚ ήδη κινείται νομικά ενάντια στους ηθικούς και φυσικούς αυτουργούς των τραμπουκισμών. Στο μεταξύ με επιστολή και φωτογραφικό υλικό θα ενημερωθούν τις επόμενες ημέρες όλα τα πολιτικά κόμματα.

«Μέχρι πριν λίγο καιρό είχαμε μόνο απειλητικά τηλεφωνήματα και συκοφαντία. Μετά ήρθαν οι φθορές σε ιδιωτική περιουσία. Τώρα οι προβοκάτορες προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα: Ανέγραψαν χυδαία και απειλητικά συνθήματα με ονομαστική αναφορά σε συγκεκριμένη υποψήφια και ζωγράφισαν ένα μεγάλο σφυροδρέπανο στο πορτ μπαγκάζ της, θεωρώντας (μέσα στη βλακεία τους) ότι έτσι τη "στιγματίζουν". Μόνο που οι εποχές των "μιασμάτων" και των "συνοδοιπόρων" έχουν περάσει, ανεπιστρεπτί», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΔΕΑΚ. Και ξεκαθαρίζει πως είναι γελασμένοι οι εμπνευστές και οι εκτελεστές αυτών των πράξεων, αν νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουν να αποδυναμώσουν την αγωνιστική συμμαχία που εκφράζεται στο ψηφοδέλτιο της ΔΕΑΚ.

Επίσης ξεκαθαρίζει πως «η ΔΕΑΚ δεν είναι μια ευκαιριακή εκλογική σύμπραξη. Είναι συγκροτημένη μαζική παράταξη. Εκφράζει την αγωνιστική συσπείρωση των εργαζομένων, της νεολαίας, των συνταξιούχων στη βάση της αγωνιστικής δράσης για τα λαϊκά συμφέροντα. Αυτή λοιπόν η συμμαχία δε σπάει με τέτοιες πρακτικές». Και απευθυνόμενη στους δράστες, η ΔΕΑΚ τους διαβεβαιώνει ότι θα πληρώσουν ακριβά τις προβοκάτσιες που στήνουν: «Ο Οκτώβριος είναι κοντά. Η νέα, ακόμα πιο μεγάλη νίκη της ΔΕΑΚ στις επερχόμενες εκλογές θα είναι η πιο αποστομωτική απάντηση».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Επιβεβαιώθηκε ξανά το οργανωμένο της επίθεσης στον Π. Φύσσα (2023-01-14 00:00:00.0)
Καταγγέλλει τους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής (2016-03-11 00:00:00.0)
Επέλαση στις λαϊκές κατακτήσεις (2007-01-19 00:00:00.0)
Ο λαός ανανεώνει την εμπιστοσύνη του στον Μ. Μοσχονά (2002-10-19 00:00:00.0)
Εσπασαν εκλογικό περίπτερο του συνδυασμού «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» (2002-10-13 00:00:00.0)
ΔΗΜΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (2002-09-22 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ