Πέμπτη 20 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΑΣ - ΠΑΜΕ - ΠΕΔΥΕ
Νέα κινητοποίηση την ερχόμενη Τρίτη

Στις 7 μ.μ. στο Πολεμικό Μουσείο, θα ακολουθήσει πορεία στις πρεσβείες των ΗΠΑ και του Ισραήλ

Η «Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία» (ΝΑΣ), η Παναθηναϊκή Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΠΕΔΥΕ), η Γραμματεία Αθήνας του ΠΑΜΕ και η «Συμπαράταξη για την Αθήνα», καλούν σε νέα κινητοποίηση την Τρίτη 25 Ιούλη, στις 7 το απόγευμα στο Πολεμικό Μουσείο και πορεία προς την αμερικάνικη και την ισραηλινή πρεσβεία.

Με ανακοινώσεις τους καταδικάζουν τη συνεχιζόμενη σφαγή του παλαιστινιακού και του λιβανέζικου λαού από το στρατό του Ισραήλ, με την ανοιχτή στήριξη του ιμπεριαλισμού ΗΠΑ και ΕΕ, ενώ επισημαίνουν τις μεγάλες ευθύνες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Καλούν τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα να εκφράσουν με κάθε δυνατό τρόπο την αντίθεσή τους στα σχέδια του ιμπεριαλισμού και την αλληλεγγύη τους στους λαούς της Μέσης Ανατολής. Να συμπαρασταθούν στον παλαιστινιακό λαό στην πάλη του για ένα ανεξάρτητο κράτος με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Να απαιτήσουν να σταματήσει αμέσως η ισραηλινή επίθεση και να απελευθερωθούν οι κρατούμενοι Παλαιστίνιοι και Λιβανέζοι από το Ισραήλ.

Την Τρίτη και στη Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση αλληλεγγύης στους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου διοργανώνει η Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ την επόμενη Τρίτη 25 Ιούλη στις 8 μ.μ. στο Αγαλμα του Βενιζέλου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ