Παρασκευή 21 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ «ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ»
Μπαλάκι για τα δεδουλευμένα

Σε «μπαλάκι» μεταξύ των ασύδοτων επιχειρηματιών στο χώρο της Υγείας και της προκλητικής εύνοιας της ηγεσίας του υπουργείου Απασχόλησης έχουν μετατραπεί οι 55 εργαζόμενοι στην ψυχιατρική κλινική «Αγία Τριάδα», που μένουν απλήρωτοι εδώ και πέντε μήνες.

Η «Αγία Τριάδα» - ιδιοκτησίας της ΟΕ «Θ. ΒΛΑΧΟΣ & ΣΙΑ» - στο Νέο Ηράκλειο, βρίσκεται υπό καθεστώς εκκαθάρισης εν λειτουργία. Ετσι ξεκίνησε και ο μαραθώνιος για τους εργαζόμενους που χτες κατέληξε στην υβριστική αντιμετώπιση απ' τον υφυπουργό Απασχόλησης Γεράσιμο Γιακουμάτο, όταν του είπαν ότι έχουν ανάγκες και πρέπει να πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

Οπως αποδεικνύεται από έγγραφα του ΙΚΑ, ο εργοδότης έχει εισπράξει το 90% απ' τα νοσήλια και μένει το 10% (περίπου 484.000 ευρώ) απ' το οποίο υποσχέθηκε ο υφυπουργός Απασχόλησης Γεράσιμος Γιακουμάτος θα προηγηθεί η πληρωμή των δεδουλευμένων.

Χτες οι εργαζόμενοι έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κλινική και στη συνέχεια πήγαν στο ΙΚΑ, όπου πληροφορήθηκαν την ύπαρξη αρνητικής απόφασης για την πληρωμή των δεδουλευμένων και παραπέμφθηκαν στον υπουργό...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ