Τρίτη 25 Ιούλη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Περιοδείες και συγκεντρώσεις

Τρίτη 25 Ιούλη

-- Η ΝΑΣ Λέσβου θα παρουσιάσει τη διακήρυξή της και τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων νομαρχιακών συμβούλων, στις 11:30 π.μ., στο ξενοδοχείο «Λέσβιον».

Τετάρτη 26 Ιούλη

-- O Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά της ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στις 5:30 π.μ. στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου, στις 9:30 π.μ. στη Σαλαμίνα και στις 7 το βράδυ στην Πειραϊκή.

-- Τη διακήρυξη του συνδυασμού και την πρώτη λίστα των υποψηφίων για τη νομαρχία Καβάλας παρουσιάζει ο υποψήφιος νομάρχης της ΝΑΣ Χρήστος Ποτόλιας, στις 8:30 το βράδυ, στη «Θαλασσογραφία».

-- Η «Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση» Κορίνθου και η ΝΑΣ Κορινθίας θα παρουσιάσουν τα ονόματα των συμμετεχόντων στα ψηφοδέλτιά τους, στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου.

-- Η «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Καλαμαριά» καλεί στην παρουσίαση του ψηφοδελτίου της, στις 8:30 μ.μ., στο «Remezzo» στην Αρετσού. Θα μιλήσει ο επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας» κι υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, Δαμιανός Παπαδόπουλος.

-- Ο Γιώργος Ορφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας με τη ΔΑΣΥ, θα περιοδεύσει σε Αγία Βαρβάρα - Ασώματα, στις 8:30 μ.μ.

Πέμπτη 27 Ιούλη

-- O Γιάννης Μανουσογιαννάκης, υποψήφιος νομάρχης Πειραιά με τη ΝΑΣ, θα περιοδεύσει στις 9:30 το πρωί, στη Νίκαια.

-- Ο Γιώργος Ορφανίδης, υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας με τη ΔΑΣΥ, θα περιοδεύσει στις υπηρεσίες του Δήμου Βέροιας, στις 10 π.μ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ