Τετάρτη 9 Αυγούστου 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Ψήφος - μήνυμα κατά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοινώθηκαν και νέα ονόματα υποψήφιων νομαρχιακών συμβούλων, έδωσαν, χτες, εκπρόσωποι της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας Μαγνησίας. Οι νέοι υποψήφιοι είναι οι Στ. Ζαβαλιάδης (ΕΒΕ - Αλόννησος), Γιαν. Καρπούζας (ΕΒΕ - Κανάλια), Χρ. Κολοκοτρώνης (αγρότης - Αγχίαλος), Αλ. Μπελεγρίνης (άνεργος - Αλμυρός), Γ. Χατζόπουλος (δικαστικός υπάλληλος), Γ. Τσακατίρης (συνταξιούχος ΕΒΕ), Δ. Βλαχάκης (εκπαιδευτικός), Τ. Τριανταφυλλάκος (αντιπρόεδρος ΕΚΒ), Βαρβάρα Παρίση (υπάλληλος ΝΑΜ) και Σπ. Πατσής (πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων Σκοπέλου).

Μιλώντας στη συνέντευξη ο Απ. Νάνος, υποψήφιος νομάρχης Μαγνησίας, προχώρησε σε κριτική προς τους άλλους υποψήφιους, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΝ, υπογραμμίζοντας ότι υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική των κυβερνήσεων κι αδιαφορούν για τα μεγάλα προβλήματα του λαού της Μαγνησίας.

Παρουσιάζονται - είπε - σαν «ανεξάρτητοι» και «υπερκομματικοί» και δηλώνουν «ικανοί». Ομως, χρόνια τώρα εκλέγονται οι «ικανότεροι» και τα λαϊκά προβλήματα αυξάνονται και οξύνονται. Το ζήτημα για μας είναι: Ικανοί στην αντιπαράθεση με την αντιλαϊκή πολιτική κι αγωνιστές για το λαό ή «ικανοί» στην εφαρμογή και την προώθηση αυτής της πολιτικής και για το κεφάλαιο;

Για μας - συνέχισε - δεν υπάρχουν ανεξάρτητοι υποψήφιοι. Είναι υποχρεωμένοι ν' απαντήσουν: Θα πειθαρχήσουν και θα εφαρμόσουν την αντιλαϊκή πολιτική ή θα αντισταθούν;

Και ο Απ. Νάνος επισήμανε: Στις τοπικές εκλογές τα λαϊκά στρώματα έχουν τη δυνατότητα να στείλουν το δικό τους μήνυμα αντίστασης στη ΝΔ, αλλά και στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, που, χρόνια τώρα, σε συμπαιγνία, με την πολιτική τους από τη μια αυξάνουν τα βάσανα του λαού κι από την άλλη τα πλούτη των μονοπωλίων. Κι έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν το συνδυασμό της ΝΑΣ, που μάχεται για τα σύγχρονα λαϊκά δικαιώματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ