Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
32ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ
Ανοίγουν αύριο οι πύλες του

Το Σάββατο, 16 Σεπτέμβρη, θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και την ίδια μέρα ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης

ΛΕΠΙΔΗΣ

Οι τελευταίες πινελιές μπαίνουν σήμερα στα ταμπλό, τα περίπτερα, τους διαδρόμους και τις σκηνές στη μεγάλη νεανική πολιτεία του 32ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στην Πανεπιστημιούπολη, στα Ιλίσια. Αύριο ανοίγουν οι πύλες του Φεστιβάλ για να υποδεχτούν τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες από κάθε γωνιά της Αττικής, τους νέους, που για άλλη μια χρονιά δίνουν τα ραντεβού τους στην πολιτική γιορτή της ΚΝΕ. Το Φεστιβάλ φέτος καλεί τη νέα γενιά σε «Ανυπότακτη επιλογή, με το ΚΚΕ για την ανατροπή».

Το Σάββατο, 16 Σεπτέμβρη, στις 9.15 μ.μ. θα μιλήσει στο Φεστιβάλ η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και νωρίτερα την ίδια μέρα (9.00 μ.μ.) ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Θέμης Γκιώνης.

Οι τοπικές εκλογές του Οκτώβρη, οι διεθνείς εξελίξεις και η αντιιμπεριαλιστική αλληλεγγύη, η τιμημένη ιστορία του ΚΚΕ, τα προβλήματα, αλλά και οι ανάγκες της νέας γενιάς στη μόρφωση, στη δουλιά, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό είναι μερικές από τις θεματικές ενότητες του περιεχομένου του Φεστιβάλ, που για άλλη μια φορά θα... ενθουσιάσει με το πλούσιο πρόγραμμά του.

Σημειώνουμε ότι τις ημέρες του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν στη Διεθνούπολη αντιπρόσωποι από τουλάχιστον 23 Οργανώσεις Νεολαίας, ενώ αυτή τη χρονιά η αλληλεγγύη στους λαούς άλλων χωρών ενισχύεται και με προοδευτικά τραγούδια από ξένα συγκροτήματα (από Ευρώπη και Λατινική Αμερική).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ