Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Ψήφο στην «Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία»!

Τα πρώτα 24 ονόματα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και 15 ονόματα υποψηφίων τοπικών συμβούλων της «Αγωνιστικής Δημοτικής Συνεργασίας», ανακοίνωσε παρουσία πλήθους κόσμου ο Χρήστος Κιτσίδης, υποψήφιος δήμαρχος Τυρνάβου και επικεφαλής του συνδυασμού.

Στην ομιλία του ο Χρ. Κιτσίδης τόνισε ότι οι τοπικές εκλογές έχουν «σημαντικό πολιτικό χαρακτήρα, με την έννοια ότι η ψήφος του λαού θα χρησιμοποιηθεί ξανά, όπως συνέβη και στο παρελθόν, για να επιδοκιμαστεί η κυβερνητική πολιτική που θέλει την Τοπική Αυτοδιοίκηση συμπληρωματικό μηχανισμό έκφρασης εκείνων των πολιτικών αλλαγών που στόχο έχουν το λαϊκό εισόδημα, την απασχόληση, τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων, τη μικρομεσαία αγροτιά και τους επαγγελματοβιοτέχνες».

«Μιας πολιτικής που στόχο έχει το δημόσιο δωρεάν χαρακτήρα της Παιδείας και της Υγείας, τις δημοκρατικές και συνδικαλιστικές ελευθερίες του λαού και της νεολαίας, αλλά και τη δρομολόγηση όλων εκείνων των αλλαγών στο θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας της Αυτοδιοίκησης που μετατρέπουν Δήμους και Νομαρχίες σε μηχανισμούς στήριξης και υλοποίησης αντιλαϊκών επιλογών κυβέρνησης και ΕΕ». Και υπογράμμισε: «Η "Αγωνιστική Δημοτική Συνεργασία" αγωνίζεται για να αποκτήσει ο θεσμός διεκδικητικό, φιλολαϊκό χαρακτήρα. Πιστεύουμε πως ο Δήμος μας πρέπει να είναι διεκδικητής λύσεων στις σύγχρονες ανάγκες των πολιτών του και φυσικά υπερασπιστής των συμφερόντων και των αγώνων των κατοίκων του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ