Τρίτη 12 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΝΑΣ - «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΩΡΑ»
Ο λαός να διεκδικήσει τη μόρφωση που δικαιούται

Με προβλήματα υποδομής και λειτουργίας των σχολείων ξεκινά η νέα σχολική χρονιά και στη Θεσσαλονίκη, εξαιτίας της εφαρμοζόμενης αντιεκπαιδευτικής πολιτικής των κυβερνήσεων ΝΔ, ΠΑΣΟΚ. Κινητοποίηση διαμαρτυρίας έκαναν χτες το πρωί στην κοινότητα Πεύκων γονείς και μαθητές εξαιτίας των προβλημάτων σχολικής στέγης. Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς περιόδευσαν σε σχολεία του νομού και του δήμου της Θεσσαλονίκης ο υποψήφιος νομάρχης Γιάννης Ζιώγας μαζί με τους υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους της ΝΑΣ, και ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Αγάπιος Σαχίνης, μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα».

Τα προβλήματα σχολικής στέγης (διπλοβάρδια, αμιαντοκατασκευές, ελλείψεις κτιριακών υποδομών, εξοπλισμού), η υποβάθμιση του περιεχομένου της Παιδείας και η εμπορευματοποίηση είναι προβλήματα που οι κάτοικοι του δήμου και του νομού της Θεσσαλονίκης βιώνουν από πρώτο χέρι.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς μοιράστηκε ενημερωτικό υλικό της ΝΑΣ και της παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» σε εκπαιδευτικούς και γονείς, μέσα από το οποίο καλούνται γονείς και εκπαιδευτικοί να δώσουν λύση στα προβλήματα της εκπαίδευσης, οργανώνοντας την πάλη τους ενάντια στην κυρίαρχη πολιτική, διεκδικώντας την Παιδεία που προσδιορίζεται από τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες για τη μόρφωση της νέας γενιάς και για μία ανάπτυξη που θα έχει στο επίκεντρό της τον εργαζόμενο.

  • Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί, σήμερα Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, η παράταξη «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Βενιζέλου και Ερμού γωνία).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ