Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ «ΑΛΤΕΚ»
«Αναγκάστε τους να βάλουν στο συρτάρι τα αντιλαϊκά σχέδια»

Η ισχυροποίηση της ΝΑΣ θα δημιουργήσει πρόβλημα στο δικομματισμό, τόνισε ο Γ. Μαυρίκος, στην ομιλία του
Η ισχυροποίηση της ΝΑΣ θα δημιουργήσει πρόβλημα στο δικομματισμό, τόνισε ο Γ. Μαυρίκος, στην ομιλία του
«Η ισχυροποίηση της ΝΑΣ σίγουρα θα δημιουργήσει πρόβλημα στο δικομματισμό και θα τους ανησυχήσει», τόνισε ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος για την υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά, μιλώντας, χτες, στους εργαζόμενους της επιχείρησης «ALTEC». Οπως εξήγησε, «με αυτόν τον τρόπο οι εργαζόμενοι θα τους αναγκάσουν να βάλουν στο παρακάτω συρτάρι τα αντιλαϊκά σχέδια που ετοιμάζουν. Εάν αντίθετα στηριχτούν οι συνδυασμοί του δικομματισμού, θα βγουν τα σχέδια αυτά στο τραπέζι».

Στην ομιλία του υπογράμμισε πως και σε αυτές τις εκλογές «ψηφίζουμε για όλα» και υπογράμμισε πως και σε αυτή τη μάχη τον πρώτο ρόλο έχουν τα πολιτικά κριτήρια. Αναφέρθηκε στα ζητήματα της Παιδείας, της παροχής νέων τεχνολογιών σε όλο το λαό και της αντισεισμικής θωράκισης. Μιλώντας για την Παιδεία εστίασε στο ζήτημα της παροχής μόρφωσης και νέων τεχνολογιών στα λαϊκά στρώματα.

Οι νέες τεχνολογίες, είπε, χρειάζεται να λειτουργούν υπέρ του λαού και να υπάρχουν για το λαό και σημείωσε τις τεράστιες ελλείψεις στα δημόσια σχολεία και σε αυτό τον τομέα. Αναφερόμενος γενικότερα στο ζήτημα της Παιδείας, επισήμανε πως «το θέμα, βέβαια, είναι και τι ποιότητα γνώσης παρέχεται στα παιδιά μας». Και πρόσθεσε: «Δεν είναι σημαντικό, δηλαδή, πως σήμερα τα παιδιά μας μιλάνε με 150 λέξεις ελληνικές και 150 αγγλικές;».

Ο Γ. Μαυρίκος πριν την ομιλία του συναντήθηκε και με αντιπροσωπεία της διεύθυνσης της επιχείρησης. Ο υποψήφιος υπερνομάρχης τόνισε, μεταξύ άλλων, πως το ζήτημα είναι οι νέες τεχνολογίες να λειτουργούν υπέρ του εργαζομένου, να συμβάλλουν στη μείωση του ωραρίου και γενικότερα να διευκολύνουν τη ζωή του.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ