Σάββατο 23 Σεπτέμβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
«Κεντροαριστερά» και στο Δήμο Πύργου

Ενας ακόμη «γάμος», έγινε μεταξύ ΣΥΝ και ΠΑΣΟΚ αυτή τη φορά στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο Δήμο Πύργου, όπου ο ΣΥΝ δημοσιοποίησε και επίσημα πλέον τη συμπόρευσή του με το ΠΑΣΟΚ, στηρίζοντας τον υποψήφιό του Μ. Παρασκευόπουλο και συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο - ως προίκα μετά την ευόδωση του «συνοικεσίου» - με τον γραμματέα της ΝΕ Ηλείας του ΣΥΝ, Β. Μανδαράκη.

Μάλιστα, μια βδομάδα πριν την επίσημη ανακοίνωση του κεντροαριστερού - διαχειριστικού εγχειρήματος στον Πύργο, κατά τα πρότυπα της Νομαρχίας Τρικάλων, όπου στην ομώνυμη περιοχή ο Ε. Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης πραγματοποίησαν κοινή περιοδεία, ο Β. Μανδράκης και ο Μ. Παρασκευόπουλος πραγματοποίησαν κοινή περιοδεία στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

Ετσι ο ΣΥΝ εμπλούτισε τον κατάλογο της συμμαχίας του με το ΠΑΣΟΚ (υπάρχει άλλος κατάλογος συμμαχίας με τη ΝΔ καθώς και άλλος κατάλογος συμμαχιών και με ΠΑΣΟΚ και με ΝΔ), καθώς η συνεργασία τους σε δήμους - πρωτεύουσες νομών ανέρχεται πλέον στους 11, πέρα από τη δηλωμένη συνεργασία που υπάρχει σε 4 Νομαρχίες και σε 10 δήμους της Β΄ Αθήνας, σε ό,τι αφορά το λεκανοπέδιο της Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ