Τρίτη 3 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ
Αντίσταση στον αποπροσανατολισμό

Η αναγκαιότητα, τις μέρες που απομένουν μέχρι τις 15 του Οκτώβρη, να δώσει ο καθένας τον καλύτερο εαυτό του στην υπόθεση ενίσχυσης των αγωνιστικών ψηφοδελτίων συνεργασίας αναδείχτηκε στη σύσκεψη που διοργάνωσε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής το Αγωνιστικό Μέτωπο Εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΑΜΕ ΜΜΕ) στο κοινό Εκλογικό Κέντρο της ΝΑΣ και της «Συμπαράταξης».

Δημοσιογράφοι και τεχνικοί του έντυπου και ηλεκτρονικού Τύπου συμφώνησαν ότι η δουλιά συνάδελφο το συνάδελφο στο Μέσο όπου εργάζεται ο καθένας, αλλά και στη συνοικία, αποτελεί την καλύτερη απάντηση στον εντεινόμενο αποκλεισμό των αγωνιστικών ψηφοδελτίων, της δραστηριότητας και των θέσεών τους από τα ιδιωτικά ΜΜΕ.

Τη συζήτηση άνοιξε ο Γιώργος Πενταράκης, εργαζόμενος στη ΝΕΤ και υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος με τη ΝΑΣ, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυνατότητες που έχει κάθε εργαζόμενος στον Τύπο, κύρια μέσα από την οργανωμένη πάλη, να αντισταθεί στην επιχείρηση φίμωσης και αυτολογοκρισίας που επιβάλλουν τα μεγάλα εκδοτικά και τηλεοπτικά συμφέροντα.

Στις τοποθετήσεις που ακολούθησαν μεταφέρθηκε η εμπειρία από τα ΜΜΕ και τον τρόπο που στην πλειοψηφία τους συμβάλλουν στην επιχείρηση αποπροσανατολισμού των εργαζομένων. Στη σύσκεψη αποφασίστηκαν μια σειρά από άμεσες πρωτοβουλίες για την καλύτερη προπαγάνδιση των θέσεων της ΝΑΣ και της «Συμπαράταξης» στους τόπους δουλιάς δημοσιογράφων και τεχνικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ