Τρίτη 3 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
Με το ψηφοδέλτιο στο χέρι «ανοιγόμαστε» παντού

Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για χάσιμο. Ο σκοπός είναι ένας και μοναδικός. Τα ψηφοδέλτια αντεπίθεσης, αγώνα και διεκδίκησης να φτάσουν παντού. Τις τελευταίες 13 μέρες που απομένουν μέχρι τις εκλογές, στελέχη, μέλη και φίλοι των αγωνιστικών συνδυασμών συνεργασίας σε νομαρχίες και δήμους, με το ψηφοδέλτιο στο χέρι, δίνουν τη μάχη σπίτι το σπίτι, άνθρωπο τον άνθρωπο.

Απ' άκρη σε άκρη της χώρας οι συνδυασμοί που στηρίζουν το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, η Κομμουνιστική Ανανέωση και η Παρέμβαση Αριστερών Πολιτών εγγυώνται την υπεράσπιση των λαϊκών συμφερόντων και εμπνέουν για ακόμα μεγαλύτερες μάχες προς όφελος των συμφερόντων των εργαζομένων και των λαϊκών στρωμάτων. Ενάντια στην πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του ΣΥΝ που συνδιοίκησε σε πολλούς δήμους της χώρας με το ΠΑΣΟΚ και στα συλλογικά όργανα της Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΚΕ, ΕΝΑΕ, ΤΕΔΚΝΑ).

Την ίδια στιγμή «φουντώνουν» οι δραστηριότητες της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» και των αγωνιστικών συνδυασμών σε δήμους.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές είναι η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΝΑΣ και της «Συμπαράταξης», που θα γίνει την Τετάρτη, 11 Οκτώβρη, στις 8 το απόγευμα στο Πεδίον του Αρεως. Θα μιλήσουν ο Σπύρος Χαλβατζής, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά και ο Ηλίας Νικολόπουλος, υποψήφιος νομάρχης Αθήνας.

Για την τρέχουσα βδομάδα ο προγραμματισμός όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής περιλαμβάνει τις παρακάτω περιοδείες και εκδηλώσεις:

Σήμερα Τρίτη, 3 Οκτώβρη, στις 8.30 το πρωί, ο Γ. Μαυρίκος θα περιοδεύσει στα Διυλιστήρια στον Ασπρόπυργο και στις 11.30 στην ΕΡΤ. Στις 7 το απόγευμα, σε συγκέντρωση της «Συμπαράταξης» στην πλατεία Κολωνού, θα μιλήσουν ο Σπ. Χαλβατζής και ο Γ. Μαυρίκος.

Την Τετάρτη, 4 Οκτώβρη, στις 11 το πρωί, ο Σπ. Χαλβατζής θα περιοδεύσει στον ΟΣΕ και στις 4 το απόγευμα στα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων. Ο Γ. Μαυρίκος, στις 11 το πρωί, θα περιοδεύσει στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΔ. Στις 7 το απόγευμα, στη συγκέντρωση της «Συμπαράταξης» για τη νεολαία στην πλατεία Αγ. Παντελεήμονα θα μιλήσει ο Σπ. Χαλβατζής, ενώ θα χαιρετίσουν ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και εκ μέρους της ΝΑΣ ο Βασίλης Μεταξάς, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος.

Στη συγκέντρωση της «Συμπαράταξης» στην πλατεία Αγ. Αικατερίνης στα Πετράλωνα, στις 7 το απόγευμα, θα μιλήσουν ο Γ. Μαυρίκος, ο Νίκος Μπουζάνης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και θα χαιρετίσει ο Λάμπρος Βλάχος, υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος. Ακόμα, στη συγκέντρωση της «Δημοτικής Προοδευτικής Συσπείρωσης Νέας Σμύρνης», στην κεντρική πλατεία Ν. Σμύρνης, στις 7 το απόγευμα, θα μιλήσει ο Ηλ. Νικολόπουλος και ο Γιώργος Καρούμπας, υποψήφιος δήμαρχος Ν. Σμύρνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ