Τρίτη 3 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«Τσαλακώστε τα ιλουστρασιόν επιχειρήματα»

Κοινή συνέντευξη Τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Αχαΐας του ΚΚΕ και και της Πολιτικής Οργάνωσης Αχα?ας του ΔΗΚΚΙ.

«Με την ενίσχυση των συνδυασμών της Αγωνιστικής Συνεργασίας να τσαλακωθούν τα ?ιλουστρασιόν? επιχειρήματα της πλουτοκρατίας, να παγώσουν στα χαμόγελά τους. Να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, να δυναμώσουμε τον πόλο αντίστασης του λαού». Αυτό τόνισαν ο Διονύσης Αρβανιτάκης, Γραμματέας της ΝΕ Αχαΐας και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Αντώνης Λεχουρίτης, εκπρόσωπος της Πολιτικής Οργάνωσης Αχαΐας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΔΗΚΚΙ, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν χτες το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΣΗΕΠΗΝ.

Συγκεκριμένα, ο Δ. Αρβανιτάκης, μεταξύ άλλων, απευθυνόμενος στους αριστερούς ψηφοφόρους, τους κάλεσε «να καταδικάσουν τα δεκανίκια της σοσιαλδημοκρατίας, τα στελέχη του ΣΥΝ, που παζαρεύουν την ψήφο σου με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ». Στην Αχαΐα, υπογράμμισε, ο ΣΥΝ συνεργάζεται και με υποψήφιους της ΝΔ στο όνομα των τοπικών κοινωνιών. Και αυτό για να ενισχυθούν τα ποσοστά του εκλεκτού του ΣΥΝ, στη Νομαρχία, Τσούκαλη, ο οποίος πλασάρει σαν «αριστερό πρόγραμμα» τις ντιρεκτίβες της ΕΕ και των κυβερνήσεων του δικομματισμού.

Ο Δ. Αρβανιτάκης τούς κάλεσε να προσπεράσουν τα λεγόμενα αριστερά ψηφοδέλτια (Χατζηλάμπρου - Πατούχα), όταν μέχρι το Μάη μαζί με τον ΣΥΝ έλεγαν για την «Ενότητα της Αριστεράς» και ότι φταίει το ΚΚΕ που δεν τη θέλει. Μάλιστα, ακόμη κι όταν δεν τα βρήκαν με τον ΣΥΝ, μιλούσαν και πάλι για την «Ενότητα της Αριστεράς» και πως... ξαναφταίει το ΚΚΕ. Και πρόσθεσε: «Δε λένε λέξη για τους τυχοδιωκτισμούς της ηγεσίας του ΣΥΝ, γιατί είναι συνεργάτες στο "Φόρουμ" και σε άλλα κινήματα, μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Αριστερά σημαίνει συνέπεια και σταθερότητα, σταθερότητα και συνέπειά τους είναι ο αντικομμουνισμός». Τέλος, κάλεσε το λαό της πόλης να θυμηθεί τις άθλιες συμφωνίες ΠΑΣΟΚ - ΝΔ στις εκλογές του 1998, για να μην είναι ο Π. Κοσιώνης στο β΄ γύρο.

Στη συνέχεια, το λόγο πήρε ο Αντ. Λεχουρίτης, ο οποίος, αναφερόμενος στο γεγονός ότι οι υποψήφιοι του δικομματισμού εμφανίζονται ως ανεύθυνοι για την αντιλαϊκή πολιτική όλων αυτών των χρόνων, υπογράμμισε χαρακτηριστικά: «Διαφώνησαν ποτέ π.χ. οι κύριοι Φλωράτος - Φούρας και Δημαράς και δεν εξακολουθούν να είναι στελέχη των κομμάτων που προώθησαν και προωθούν αυτή την πολιτική; Διαφώνησαν ποτέ οι κύριοι Κατσικόπουλος και Βασιλείου έστω και σε μια από τις άγριες αντιλαϊκές πρωτοβουλίες στις οποίες συστηματικά επιδόθηκαν τα κόμματά τους;». Καταλήγοντας τόνισε πως «ο ελληνικός λαός τους γνωρίζει πλέον αρκετά καλά. Ηρθε η ώρα να κάνει το αποφασιστικό βήμα. Ηλθε η ώρα να τους μαυρίσει και να ενισχύσει τον αγώνα και την ελπίδα. Να ενισχύσει τις δυνάμεις της συνεργασίας για την αντεπίθεση».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ