Τρίτη 3 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ»
Πλαίσιο δράσης προς όφελος των λαϊκών συμφερόντων

Ο Γιώργος Γιώγος
Ο Γιώργος Γιώγος
«Γνωρίζετε το έργο μας, αλλά και το δικό τους. Εσύ συγκρίνεις, εσύ αποφασίσεις». Και επειδή σε αυτή την περίπτωση η σύγκριση γίνεται εύκολα, πριν μερικές μέρες πλήθος κόσμου μαζί με τον επίτιμο δήμαρχο της πόλης Ν. Παξιμαδά παραβρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Πετρούπολης», όπου έγινε και η παρουσίαση του ψηφοδελτίου.

Ο Γ. Γιώγος επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης αναφέρθηκε αρχικά στις αντιλαϊκές επιλογές της σημερινής δημοτικής αρχής, ενώ για τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Καλαφάτη, ο οποίος στηρίζεται από τη ΝΔ, υπενθύμισε ότι «επί τρία χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο στήριξε τη δημοτική αρχή, σε όλες τις αποφάσεις της. Ομοφώνησαν στο ζήτημα της τετράωρης απασχόλησης, την ψήφιση των αμαρτωλών προγραμματικών συμβάσεων του δήμου με τη δημοτική επιχείρηση, στην επιβολή της ανταποδοτικότητας των δημοτικών υπηρεσιών. Μόνο φέτος, προεκλογικά, προσπαθεί να μιλήσει για τη χαμένη τετραετία του Στ. Βλάχου».

Στη συνέχεια, ο Γ. Γιώγος ανέπτυξε το πρόγραμμα της Παράταξης για την επόμενη τετραετία που έχει σαν προτεραιότητα την κατασκευή σχολείων και σύγχρονων κτιρίων για τη στέγαση των δημοτικών παιδικών σταθμών, τη διάσωση όλων των ελεύθερων χώρων, την εξυγίανση της δημοτικής επιχείρησης, την κατάργηση της ανταποδοτικότητας και των υπερβολικών αυξήσεων των ανταποδοτικών τελών και φόρων και την καθαριότητα της πόλης.

Με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων

«Η αθλητική και σχολική στέγη αποτελούν προτεραιότητα για μας», επισήμανε ο υποψήφιος δήμαρχος Πετρούπολης κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων της πόλης, πριν μερικές μέρες. Η ανάγκη για τη δημιουργία περισσότερων αθλητικών εγκαταστάσεων αλλά και για οικονομική ενίσχυση του σωματειακού αθλητισμού με αντικειμενικά κριτήρια, αναδείχτηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης, θέματα για τα οποία ο Γ. Γιώγος δεσμεύτηκε ότι θα υλοποιήσει, ενώ προτίθεται να προχωρήσει και στην κατάργηση της ανταποδοτικότητας (μηνιαίων εισφορών) στα τμήματα του ΔΑΟΠ.


Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου
Στιγμιότυπο από τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ