Τρίτη 10 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Κροκοδείλια δάκρυα Ψωμιάδη

Κροκοδείλια δάκρυα χύνει μέρα - νύχτα στα κανάλια ο νομάρχης Θεσσαλονίκης για τις καταστροφές από τις πλημμύρες στο νομό του. «Τα πράγματα είναι τραγικά εδώ. Πάω στις περιοχές και κλαίω γιατί δε γίνεται τίποτα»(!), μυξόκλαιγε διαρκώς, ακριβώς για να συγκαλύψει τις εγκληματικές ευθύνες, τόσο των προηγούμενων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της τωρινής της ΝΔ όσο και του ίδιου που είναι της ΝΔ.

«Τα έλεγα και με κορόιδευαν, αλλά σήμερα δικαιώνομαι(!). Η καταστροφή είναι βιβλική», επαναλάμβανε συνεχώς, χωρίς βέβαια να πει τίποτα συγκεκριμένο, δηλαδή σε ποιους τα έλεγε και τι έλεγε. Δεν έλεγε όμως γιατί, πέρα από τα λόγια, η νομαρχία δεν έκανε τίποτα στην πράξη για την αντιπλημμυρική θωράκιση όχι μόνο των περιοχών που επλήγησαν, αλλά ολόκληρου του νομού.

Ως συνήθως, ο πρωθυπουργός και η κυβερνητική πολιτική έμενε στο απυρόβλητο, ενώ περίσσεψαν οι αστείοι λεονταρισμοί, στους οποίους επιδίδεται χρόνια τώρα: «Ο πρωθυπουργός περιμένω να δώσει λύση, αν δε δώσει εγώ είμαι εδώ», αγρίεψε. Σιγά τα αίματα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ