Σάββατο 21 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καλούνται για κατάταξη στο Στρατό

Καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς με την 2006 Δ/ΕΣΣΟ, όσοι είχαν αναβολή υγείας στις 1-2 Νοέμβρη και οι υπόλοιποι στρατεύσιμοι από στις 6-9 Νοέμβρη.

Ειδικότερα καλούνται:

Οι στρατεύσιμοι κλάσης 2008 (έτος γέννησης 1987) που είναι γραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα Μητρώα Αρρένων των Δωδεκανήσου (μόνο των Δήμων Αστυπάλαιας, Αταβύρου, Δικαίου, Ηρακλειδών, Ιαλυσού, Καλλιθέας, Καλυμνίων, Καμείρου, Κω, Λειψών, Λινδίων, Νισύρου, Νότιας Ρόδου, Πεταλούδων, και της κοινότητας Αγαθονησίου), Ζακύνθου, Θεσσαλονίκης (μόνο της περιφέρειας του Α' ΣΓ Θεσ/νίκης), Κεφαλληνίας, Ροδόπης (μόνο των Δήμων Μαρώνειας, Ν. Σιδηροχωρίου, Σαπών, Σώστου, Φιλλύρας και των κοινοτήτων Αμαξάδων, Κέδρου και Οργάνης), Σάμου και Χανίων.

Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1983 έως και 2008 (έτη γέννησης 1962 έως και 1987), από όλους τους Νομούς που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι κατηγοριών πρώτης έως τέταρτης (Ι/1 έως και Ι/4), πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Μάη 2006 μέχρι και 31 Ιούλη 2006.

Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1983 έως και 2008 (έτη γέννησης 1962 έως και 1987) που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξης της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Αυγούστου 2006 έως 31 Οκτώβρη 2006.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Κέντρα Κατάταξης, τις ακριβείς ημερομηνίες και τις υποχρεώσεις αυτών που καλούνται, στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ στο διαδίκτυο (www.army.gr) και στα κατά τόπους Στρατολογικά Γραφεία.

Οι καλούμενοι κατά την κατάταξή τους πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας, το Σημείωμα Κατάταξης, το ατομικό Βιβλιάριο Νοσηλείας τους, αποδεικτικό αριθμού φορολογικού μητρώου (ΑΦΜ) και ακτινογραφία θώρακα, που θα συνοδεύεται από γνωμάτευση ακτινολόγου ή πνευμονολόγου ιατρού, από οποιοδήποτε στρατιωτικό ή κρατικό νοσοκομείο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ