Σάββατο 21 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΤΡΑΒΑ ΤΟ ΦΕΡΕΤΖΕ

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ: «Αύξηση κερδών 40-45% αναμένουν οι αναλυτές για τις πέντε μεγάλες τράπεζες στο 9μηνο» (η είδηση στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΥΡΙΟ: «Το Ασκληπιείο Βούλας θα αντικατασταθεί από το νέο νοσοκομείο του Υγεία (...) παράγοντες της αγοράς εκτιμούν πως ισχυροί του κλάδου ετοιμάζονται για τη μάχη που θα δοθεί στο εγγύς μέλλον για τα κρατικά νοσοκομεία καθώς είναι δεδηλωμένη η πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει στην ιδιωτικοποίησή τους» (το ρεπορτάζ στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΙΕΣΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΕΡΔΗ: «Ο φόβος του πολιτικού κόστους για τη μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού φαίνεται ότι άρχισε κιόλας να πλανάται πάνω από την κυβέρνηση και τους υπουργούς (...) η διγλωσσία αυτή (...) είναι φανερό ότι είναι πολλαπλά επικίνδυνη: Δυσκολεύει τις αποφάσεις, όποτε αυτές χρειαστεί να ληφθούν και να ανακοινωθούν, προκαλεί σύγχυση ως προς τις προθέσεις και θολώνει τους στόχους μιας ασφαλιστικής μεταρρύθμισης την οποία όλοι παραδέχονται ότι έχει ανάγκη η ελληνική οικονομία» (από το κύριο άρθρο επίσης στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Ο ΑΓΩΝΑΣ: «Δεν είναι παίξε γέλασε η απεργία των δασκάλων. Ούτε άσκηση κομματικής γυμναστικής. Ηρωικά απέχουν. Και αξιοθαύμαστοι αντέχουν...» (ο Γ. Τριάντης στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Η ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ: «Ανοιχτή στήριξη της ΝΔ στον υποψήφιο του ΚΚΕ στην Καρδίτσα» (στην πρώτη σελίδα στην «ΑΥΓΗ»).

ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ; «Δεν πρόκειται να δώσει ψήφο στήριξης σε κανέναν από τους εκπροσώπους του δικομματισμού ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, ούτε σε δήμο ούτε σε νομαρχία» (η ερμηνεία της δήλωσης Αλαβάνου στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ: «Καλύτερα να πανηγυρίζει ο Γιώργος, παρά ο Αλογοσκούφης (...) χίλιες φορές Αράπογλου και Φούρα, παρά Παπαγεωργόπουλο και Φλωράτο» (ο Δημήτρης Δανίκας στα «ΝΕΑ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ