Σάββατο 21 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Επιασαν πάλι δουλιά...

Τα μπλοκ της Δημοτικής Αστυνομίας άνοιξε, αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης, η δημοτική αρχή Λάρισας, που επανεκλέχτηκε την πρώτη Κυριακή, με τη στήριξη της ΝΔ, για να συνεχιστεί το σαφάρι κλήσεων σε βάρος της τσέπης των Λαρισαίων οδηγών. Στο στόχαστρό της μπήκε ένα από τα κεντρικά σημεία της πόλης, ο λόφος του Φρουρίου, όπου στην προεκλογική περίοδο κανείς δεν ενοχλούσε τους οδηγούς που στάθμευαν εκεί τα αυτοκίνητά τους.

Τώρα, όμως, τελείωσαν οι ψηφοθηρικές ανάγκες κι η δημοτική αρχή επανήλθε στο αγαπημένο της σπορ να στέλνει τους δημοτικούς αστυνόμους να κόβουν αβέρτα κλήσεις για παράνομη στάθμευση. Βλέπετε, μ' αυτή την τακτική επιτυγχάνει δύο στόχους. Πρώτον, γεμίζει τα ταμεία του δήμου από τα πρόστιμα που εισπράττει και, δεύτερον, τρομοκρατεί τους οδηγούς σπρώχνοντάς τους προς τα ιδιωτικά πάρκινγκ - τα οποία η ίδια παρέδωσε με τη ληστρική μέθοδο της αυτοχρηματοδότησης - όπου πληρώνουν τα «μαλλιοκέφαλά» τους, καθώς το αντίτιμο παρκαρίσματος είναι τσουχτερό.

Βεβαίως, ο δήμος εκμεταλλεύεται το τεράστιο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, για το οποίο η δημοτική αρχή έχει τεράστιες ευθύνες, που ωθεί στην «παρανομία» αφού δεν υπάρχει πλέον πουθενά χώρος στάθμευσης και παρκαρίσματος για τ' αυτοκίνητα, ενώ και η κυκλοφορία στους δρόμους είναι βασανιστική.

Ας τα δουν τώρα αυτά όλοι όσοι ξεγελάστηκαν και ξαναψήφισαν το συνδυασμό του Κ. Τζανακούλη. Εν προκειμένω ισχύει παραφρασμένη η λαϊκή ρήση «μετά το ταμείο (την κάλπη) ουδέν λάθος αναγνωρίζεται»...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ