Παρασκευή 27 Οχτώβρη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006
ΠΑΣΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ
Σταθερά στο πλευρό του λαού της πόλης

Να αντισταθεί στην αντεργατική επίθεση που στην περιοχή θα ενισχύσει το υψηλό ποσοστό των εκπροσώπων του δικομματισμού και στη νέα διοίκηση του δήμου καλεί το λαό της πόλης με ανακοίνωσή της η «Πρωτοβουλία Αγωνιστική Συμπαράταξης» (ΠΑΣΥ) Περιστερίου. Ξεκαθαρίζοντας ότι θα συνεχίσει «να αναπτύσσει αγωνιστικές πρωτοβουλίες στις γειτονιές του Περιστερίου στη βάση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο λαός».

«Το πρόγραμμά μας δεν ήταν μόνο εκλογικό. Είναι πρόγραμμα δράσης για την επόμενη περίοδο. Σ' αυτή τη δράση καλούμε όλους τους εργαζόμενους και κατοίκους του Περιστερίου», υπογραμμίζει η ΠΑΣΥ χαιρετίζοντας όσους στήριξαν τα ψηφοδέλτια του συνδυασμού στις πρόσφατες εκλογές και τονίζει πως θα συνεχίσει ν' αναδεικνύει τα προβλήματα των εργαζομένων, αλλά και τους πολιτικούς υπεύθυνους γι' αυτά.

«Η δράση μας δε θα περιοριστεί μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο όπου, βέβαια, θα φέρουμε όλα τα προβλήματα του λαού. Οπως πάντα θα απλωθεί σε όλη την πόλη εκεί που ζει, εργάζεται και δημιουργεί ο λαός», συνεχίζει η ΠΑΣΥ, και καταλήγει: «Μπορούμε να αλλάξουμε την πόλη μας. Μπορούμε να αλλάξουμε τη ζωή μας. Η αγωνιστική παράδοση του περιστεριώτικου λαού δείχνει το δρόμο. Η αγωνιστική ταυτότητα της παράταξής μας αποτελεί εγγύηση για τους αγώνες που έρχονται».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ