Τρίτη 29 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η συμφωνία

ΑΜΕΣΗ ενημέρωση παρείχε η ελληνική κυβέρνηση στις ΗΠΑ (δήλωσε χτες ο Ρέππας), σχετικά με τις τελευταίες παραβιάσεις τουρκικών αεροσκαφών στο Αιγαίο, παρά τη Συμφωνία της Μαδρίτης...

***

Και οι διακηρύξεις περί προοπτικής επαφών και ειλικρινούς διαλόγου με την τουρκική κυβέρνηση πού πήγανε; Φαίνεται ότι αυτή η συμφωνία είχε άλλο σκοπό.

***

Να υπάρχει μια ακόμα αφορμή για περισσότερες επαφές με τις ΗΠΑ, οπότε να μπερδεύονται ακόμα πιο πολύ στην υπόθεση των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

***

Οι οποίες ΗΠΑ, πιθανόν αργότερα να κάνουν συστάσεις στην τουρκική κυβέρνηση, η οποία, με τη σειρά της, θα διατυπώσει διαμαρτυρίες προς τις ΗΠΑ, που θα ξαναεπικοινωνήσουν με την ελληνική κυβέρνηση, επειδή "καίγονται" να βρεθεί η χρυσή τομή και ...η ζωή συνεχίζεται.

***

ΚΑΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ, λένε οι αρμόδιοι, δεν πρόκειται να προκύψει από την ανάρτηση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων στα σχολεία. Οντως. Θα συνεχιστεί ο γνωστός θόρυβος για λίγες μέρες, όπως και τα γνωστά αδιέξοδα επιτυχόντων και αποτυχόντων για τα επόμενα χρόνια.

***

ΠΗΞΑΜΕ στο έγκλημα τις τελευταίες μέρες, έτσι δεν είναι; Από ...όλα τα είδη είχαμε: Εγκλήματα πάθους, μαφιόζικα, παράνοιας! Η καθημερινή μας δόση ...θρίλερ είναι εξασφαλισμένη για αρκετό καιρό, όπως φαίνεται.

******

Ας είναι καλά τα τηλεοπτικά κανάλια -πρώτα και κύρια τα ιδιωτικά- που φροντίζουν για την σχετική, πλήρη και λεπτομερή ενημέρωσή μας.

*******

Κάποτε, στις καλοκαιρινές διακοπές διαβάζαμε αστυνομικές περιπέτειες, για να περάσει η ώρα. Τώρα βλέπουμε τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων...

*****

Πάντως, δεν θα ήταν άσχημο, να "στήσουν" και καμμιά εκπομπή αστυνομικού μυστηρίου, με συμμετοχή του κοινού, κλπ. Πχ. οι άλυτες περιπτώσεις φόνων της τελευταίας 20ετίας. Τι τα θέλετε, οι καλοκαιρινές νύχτες θέλουν και σασπένς...

***

ΕΧΕΙ ΠΝΙΓΕΙ στα νερά από τα υπερχειλισμένα ποτάμια και τις βροχοπτώσεις ολόκληρη η Ευρώπη, κι εμείς εδώ το ...χαβά μας. Τριάντα τρεις Κελσίου υπό σκιάν και να 'στε ευχαριστημένοι, που δεν ήρθε νέο κύμα καύσωνα.***

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ η δικαιολογία του ΟΕΚ, που δεν είχε να δώσει εισιτήρια διακοπών στους εργαζόμενους που είναι δικαιούχοι. Πήρανε, λέει, όλοι άδεια τώρα για τον Αύγουστο και μας τελειώσανε!

***

Τι πρωτότυπο και ασυνήθιστο φαινόμενο, ε; Δεν έχει ξαναγίνει... Πού να το προβλέψουν! Ολα τα προηγούμενα χρόνια, οι πάντες έπαιρναν θερινή άδεια τον ...Οκτώβρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ