Τετάρτη 30 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Μια ανάσα από Παντούρου

Θέμα χρόνου θεωρούν στην ΑΕΚ την απόκτηση Παντούρου. Ως αργά χτες το βράδυ οι διοικούντες της κυπελλούχου είχαν ανοιχτή γραμμή με τη Λισαβόνα και περίμεναν την πολυπόθητη απάντηση. Η τελευταία πρόταση των "κιτρινόμαυρων" σχεδόν ταυτίστηκε με τις απαιτήσεις των Ιβήρων και όπως όλοι εκτιμούσαν ίσως και σήμερα ο παίχτης έρθει στην Αθήνα.

Παρότι οι υπεύθυνοι τηρούσαν "σιγήν ιχθύος", σύμφωνα με πληροφορίες, τυπικές λεπτομέρειες εμπόδιζαν την πραγματοποίηση της μετεγγραφής. Στη διευθέτησή τους συμμετείχε και ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Πηγές μάλιστα από την ΠΑΕ δήλωναν κάτι παραπάνω από αισιόδοξοι για την τελική έκβαση της προσπάθειας, ακόμα και χτες (πρώτες πρωινές ώρες).

Εκτός από τα 600.000 δολάρια οι Λουζιτανοί ζήτησαν 40%, αντί 30% που πρότεινε η Ενωση, στην περίπτωση μετεγγραφής του Παντούρου πριν από τη λήξη του συμβολαίου του. Επέμεναν επίσης στις εγγυητικές επιστολές αλλά και στις δόσεις. Η ΑΕΚ τ' αποδέχτηκε όλα. Εξασφάλισε εγγυητικές επιστολές από την Τράπεζα Εργασίας και να καταβάλει το ποσό σε τέσσερις δόσεις των 150.000 δολαρίων η κάθε μια (η πρώτη ως το τέλος του χρόνου).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ