Τετάρτη 30 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Παρών ο Παπαδιάς

Κανονικά θα δώσει το "παρών" στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Χάρης Παπαδιάς, αφού όλα δείχνουν ότι ο Ελληνας σπρίντερ έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον απασχολούσε τις τελευταίες μέρες στην ποδοκνημική. Ως γνωστόν, ο Ελευσίνιος αθλητής είχε μεταβεί στη Γερμανία όπου με τη θεραπεία που ακολούθησε βελτιώθηκε κατά πολύ η κατάστασή του και έτσι θα τρέξει με αξιώσεις στην κούρσα της μιας... ανάσας.

Χτες ο Χάρης Παπαδιάς δοκίμασε το πόδι του, αφού προπονήθηκε τρεις φορές, πρωί - μεσημέρι - βράδυ.

Μάλιστα, στη βραδινή και πιο κρίσιμη προπόνηση ο αθλητής μας κατάφερε να βγάλει το 60 έως 70% του προγράμματος, πράγμα που δείχνει ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Σήμερα ο αθλητής θα μετάσχει στην ημερίδα που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ και εάν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο Χάρης Παπαδιάς το Σάββατο το πρωί θα μπει στη μάχη των προκριματικών των 100μ.

  • Ξαφνικό πρόβλημα δημιουργήθηκε χτες με τη συμμετοχή της Ελληνίδας ακοντίστριας Αικατερίνης Βόγγολη, η οποία εισήχθη εσπευσμένα χτες στο νοσοκομείο και πλέον χάνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Οπως διευκρίνισε ο αρχιπροπονητής της ελληνικής αποστολής Οδυσσέας Παπατόλης, η αθλήτρια αντιμετωπίζει γυναικολογικό πρόβλημα και η συμμετοχή της είναι αδύνατη.

Σύμφωνα με τον Ελληνα ομοσπονδιακό, γίνονται ενέργειες στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ώστε τη θέση της άτυχης Βόγγολη να πάρει η Αμπατζή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ