Τετάρτη 30 Ιούλη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Αισιόδοξος ο Ιβιτς

Την υποστήριξή του στη μάχη που δίνει η Αθήνα για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, εξέφρασε χτες ο διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ιλια Ιβιτς από τις εγκαταστάσεις του "Αθήνα '97".

Ο διεθνής παίκτης, όπως τόνισε, βρέθηκε στους χώρους που θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου προκειμένου να συναντηθεί με τον ομοσπονδιακό προπονητή της Γιουγκοσλαβίας, Ντράγκαν Ζίβοντιτς.

"Η Ελλάδα έχει πολλές πιθανότητες να αναλάβει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων και μπορεί να τα καταφέρει", τόνισε ο Ιβιτς.

Οσον αφορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, ο Σέρβος παίκτης υπογράμμισε: "Η φετινή διοργάνωση θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη του Γκέτεμποργκ. Ολα, από ό,τι φαίνεται, λειτουργούν άψογα".

Πάντως για το θέμα εάν ο ίδιος βρεθεί στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου τις μέρες των αγώνων, ο Ιλια Ιβιτς τόνισε πως βασική προϋπόθεση είναι να βρει ελεύθερο χρόνο.

"Μου αρέσουν οι κούρσες ταχύτητας 100μ και 400μ και ορισμένα άλματα. Θα προσπαθήσω να βρω το χρόνο για να δω μερικούς αγώνες", κατέληξε ο παίκτης του Ολυμπιακού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ