Τρίτη 9 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
"Αγιάζουν" τα ύδατα, καταδικάζουν τον Πειραιά

Ανακοινώσεις μοίρασαν στην τελετή των Θεοφανίων οι άνεργοι της Ζώνης

Στους δρόμους, μοιράζοντας ανακοινώσεις στους παράγοντες και στους απλούς πολίτες, βρέθηκαν ξανά οι εργαζόμενοι της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης την ημέρα των Θεοφανίων στον Α. Σπυρίδωνα στον Πειραιά, όπου έγινε η τελετή των Θεοφανίων.

Τα σωματεία, αναφερόμενα στη στάση κυβερνητικών στελεχών, σημειώνουν: "Οταν με τη δική τους πολιτική στάση οδηγούν τη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη στη διάλυση, στέλνοντας τους 8.000 εργαζόμενους στην ανεργία, όταν ως "πιστοί υπηρέτες" της Ευρωπαϊκής Ενωσης και της Συνθήκης του Μάαστριχτ διαλύουν τα ναυπηγεία της χώρας και στέλνουν τα ελληνικά πλοία να κατασκευάζονται και να επισκευάζονται στα ναυπηγεία της Γερμανίας, της Νορβηγίας, της Ολλανδίας, της Τουρκίας, δεν μπορεί αυτοί οι κύριοι να έρχονται στον Πειραιά για τον αγιασμό των υδάτων...".

"Εμείς, οι εργαζόμενοι της Ζώνης - τονίζεται τέλος - συσπειρωμένοι γύρω από τα σωματεία μας, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι με τον αγώνα μας δε θα επιτρέψουμε η πόλη μας να μετατραπεί σε Λαύριο, θα αποκαλύψουμε στους εργαζόμενους τα "λαϊκά χριστιανικά προσωπεία" τους. Καλούμε κάθε εργαζόμενο της πόλης μας, τη νεολαία, τους συνταξιούχους να αντισταθούν στην πολιτική των ξενόδουλων κυβερνήσεων και των υπηρετών του κεφαλαίου".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ