Παρασκευή 12 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Μελωδικό τριήμερο

Με τον Βαγγέλη Γερμανό εγκαινιάζει το 1996 η Πανελλήνια Πολιτιστική Κίνηση,ξεκινώντας ένα νέο "Κύκλο Μουσικών Συναντήσεων".Ο γνωστός δημιουργός, απόψε και αύριο (10μμ), στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού "Κίνηση" (Υπατείας 1β και Μητροπόλεως), θα παρουσιάσει κομμάτια δικά του και θα ταξιδέψει σε όλα τα μουσικά είδη. Από το αμερικάνικο, που σημάδεψε μια γενιά, μέχρι και το ρεμπέτικο, που μας γαλούχησε. Μαζί του οι: Ζαφείρης Τσινάνης (κρουστά), Νίκος Δελαπόρτας (κιθάρα - μπουζούκι) και Μάκης Μπουκάλης (μπάσο).

Αύριο ολοκληρώνονται και οι εμφανίσεις του Ψαραντώνη στο "Καφεθέατρο" (Κοδριγκτώνος 2). Δεξιοτέχνης στα παραδοσιακά όργανα και ιδιαίτερα στην κρητική λύρα, ερμηνεύει τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο και από τις προηγούμενες δουλιές του, αναδεικνύοντας την παραδοσιακή μουσική και αποδεικνύοντας ότι μπορεί να εξελίσσεται.

Συνεχίζονται, εξάλλου, οι εμφανίσεις της Χαρούλας Αλεξίου στο "Στούντιο Νεφέλη" κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, με ένα πρόγραμμα που διαρκεί δυόμισι ώρες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ