Τετάρτη 24 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Πρώτα η Εθνική...

Με έγκριση της ΕΠΟ τα διεθνή φιλικά των ομάδων

Τέλος στο πρόβλημα που δημιουργείται για τους ποδοσφαιριστές, κυρίως των μεγάλων ομάδων, όταν έχουν υποχρεώσεις με το σωματείο τους αλλά και την Εθνική, προτίθεται να θέσει η ΕΠΟ.

Με επιστολή που θα στείλει (ίσως και σήμερα) στις ομάδες Α', Β' και Γ' Εθνικής κατηγορίας, θα τις ενημερώσει ότι τις ημερομηνίες που η Εθνική θα έχει υποχρεώσεις απαγορεύεται η διεξαγωγή φιλικών με αντιπάλους εντός ή εκτός συνόρων.

Αφορμή για την παραπάνω ενέργεια στάθηκε η διεξαγωγή φιλικού του Παναθηναϊκού με τη Βέντερ την ίδια μέρα με αυτό της Εθνικής απέναντι στο Ισραήλ. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΟΥΕΦΑ, κάθε φιλικό με ομάδα του εξωτερικού τελεί υπό την έγκριση της ΕΠΟ.

Οι "πράσινοι" μάλλον εκ παραδρομής είχαν πάρει άδεια για το σημερινό αγώνα, με αποτέλεσμα να υπάρξει θέμα συμμετοχής των τριών διεθνών τους. Την... απροσεξία τους οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας αποφάσισαν να καλύψουν (με σκοπό να μην επαναληφθεί) με την κοινοποίηση αυτή. Τώρα τα σωματεία θα γνωρίζουν ότι αν η Εθνική έχει υποχρεώσεις δεν πρόκειται να εξασφαλίσουν άδεια για φιλικό αγώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ