Σάββατο 27 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΒΟΛΕΪ
Δύσκολη συνέχεια για "Ευρωπαίους"

Ο ΠΑΟ υποδέχεται τον Αρη, ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Θεσ/νίκη τον Ηρακλή

Στα δύσκολα συνεχίζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μετά τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους, την περασμένη Τετάρτη, και πριν από τη συνάντησή τους το επόμενο Σάββατο στη Ν. Σμύρνη.

Οι "πράσινοι" υποδέχονται στη Λεωφόρο τον Αρη στις 4.30μμ (απευθείας μετάδοση). Οι γηπεδούχοι θέλουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των δεύτερων στη βαθμολογία "κίτρινων", για να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και ενόψει του ντέρμπι. Από τον Παναθηναϊκό αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Σπανού, που ταλαιπωρείται από προβλήματα τραυματισμού. Οι φιλοξενούμενοι που έχουν παράδοση καλών εμφανίσεων στη Λεωφόρο θα παρουσιαστούν πάνοπλοι. Διαιτητές είναι οι Λέκκας - Παυλούδης.

Επικίνδυνη αποστολή για τον ταλαιπωρημένο από το ταξίδι στην Ουκρανία Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" αντιμετωπίζουν τον Ηρακλή, που είναι πάντα επικίνδυνος. Την κρισιμότητα του αγώνα επισημαίνει και ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" Γ. Λάιος, που πονοκεφαλιάζει από το κρυολόγημα που έφεραν από την Ουκρανία οι Μουστακίδης, Μιχόπουλος και Δούκας. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 5.15μμ στο Κατσάνειο.

Εύκολο θεωρητικά έργο έχει η Ορεστιάδα, που υποδέχεται στις 7μμ το Μίλωνα.

Ντέρμπι ουραγών στη Νάουσα μεταξύ Ζαφειράκη και ΠΑΟΚ (6μμ).

Τα άλλα παιχνίδια: Γιάννενα - Εθνικός Αλεξ. (6μμ), Εσπερος - Κτησιφώντας (Καλαμαριά, 6μμ).

Οι γυναίκες

Χωρίς προβλήματα για τους πρωτοπόρους αναμένεται η αγωνιστική στις γυναίκες. Σήμερα τα Βριλήσσια στις 6μμ υποδέχονται τη Λάρισα, ενώ αύριο διεξάγονται οι αγώνες: Σίρις - ΠΑΟ (1μμ), Κοζάνη - Ιωνικός ΝΦ (12.00), Ολυμπιακός - Αγ. Σώστης (12.00), Αρης - Φιλαθλητικός (γήπ. Αρη 12.00), Βύρωνας - Νίκη Αλεξ. (12.00).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ