Σάββατο 27 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ
Με "κίτρινο πυρετό" στον Πύργο

Τον κακό αγωνιστικό χώρο και τις κάρτες των παικτών του φοβάται ο Μπάγεβιτς

Με σκοπό να επιστρέψει όρθια (όπως πήγε) και όχι... πεσμένη, βρίσκεται στον Πύργο η ΑΕΚ. Στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου η Ενωση καλείται να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο του Πανηλειακού, ώστε να μη χάσει την επαφή της με την κορυφή και βέβαια τη δεύτερη θέση. Επίσης, σημαντικός λόγος για θετικό αποτέλεσμα είναι και το ντέρμπι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Είναι γνωστό πως η ψυχολογία σε (ειδικά) τέτοιους αγώνες παίζει μεγάλο ρόλο.

Τον Μπάγεβιτς εκτός από τη δυναμικότητα του αντιπάλου προβληματίζει αφ' ενός ο άσχημος καιρός και κατά συνέπεια ο βαρύς αγωνιστικός χώρος και αφ' ετέρου ο "κίτρινος πυρετός" έξι παιχτών του. Στο όριο των καρτών έχει φτάσει ο Σαμπανάτζοβιτς (5) και οι Κωστένογλου, Κασάπης, Τσάρτας, Παυλόπουλος και Κοπιτσής (2).

Ο έβδομος της "καρτοπαρέας" Βασίλης Μπορμπόκης (2) δε θα αγωνιστεί. Ο φορμαρισμένος παίχτης δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντικαταστάτης του, όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο Κοπιτσής.

Στην αντίπερα όχθη, ο Πανηλειακός ελπίζει ότι θα επιστρέψει στις νίκες. Ο Α. Γεωργιάδης θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Στράντζαλη (τραυματίας) και Λάκη (τιμωρημένος). Θα περιμένει ως την τελευταία στιγμή τον Μαυρομμάτη, ενώ στα ευχάριστα τοποθετείται η επιστροφή του Γιαννακόπουλου.

Τον αγώνα (FILMNET, 15.00) οι δύο αντίπαλοι αναμένεται να ξεκινήσουν με τους:

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Κυριακούλης, Γιαννακόπουλος, Κουμουλίδης, Κολοσκόπης, Ιλιτς, Λιγνός, Κυζερίδης, Αλέμης, Μαυρομμάτης, Μπαλαγκέν, Τζόρτζεβιτς.

ΑΕΚ: Ατματζίδης, Κοπιτσής, Κωστένογλου, Μανωλάς, Σαμπανάτζοβιτς, Κωστής, Κετσπάγια, Σαβέβσκι, Μπατίστα, Τσάρτας, Κασάπης.

  • Με μηνύσεις απειλεί η ΑΕΚ όσους ενυπόγραφα κατηγόρησαν τον Μπάγεβιτς για μεσάζοντα. Στην ΕΠΟ έφθασε ένα έγγραφο της Ομοσπονδίας Προπονητών, στο οποίο καταγγέλλουν ότι ο ελληνοποιημένος τεχνικός έστειλε στη Χαλκίδα (Γ Εθνική) τον Μιλίσεβιτς.

Στη δριμύτατη ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ κατηγορεί τους συντάκτες του κειμένου ως αποτυχημένους συκοφάντες και καλύπτει πλήρως τον τεχνικό της. Επίσης, "ενημερώνει" ότι θα ζητήσει άδεια από την ΕΠΟ ώστε για την ΑΕΚ αυτά τα άτομα να χαρακτηριστούν ως "rersona non grata" και βέβαια να μην ξαναπάνε στο γήπεδο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ