Σάββατο 27 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Πάσχει από αριστερά

Φουλ επίθεση είναι το σύνθημα που επικρατεί στον Ολυμπιακό ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αθηναϊκό. Στόχος των ερυθρολεύκων είναι η καλή αρχή στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου και γι' αυτό η ΠΑΕ επιθυμεί οι φίλαθλοι να δημιουργήσουν τον... 12ο παίκτη στην εξέδρα. Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που το εισιτήριο είναι ιδιαίτερα προσιτό (σ.σ.: το ακριβότερο 3.000 δραχμές) για το ματς στο Καραϊσκάκη.

Οσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα, ο Τάκης Περσίας προβληματίζεται με την αριστερή πλευρά, καθώς θα απουσιάσουν ο τιμωρημένος Καλατζής και ο τραυματίας Γεωργάτος. Το τεστ του Κυριάκου Καραταϊδη σε ρόλο αριστερού μπακ χαφ πέτυχε στο φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα και έτσι ο νεαρός τεχνικός θα εμπιστευτεί τον έμπειρο διεθνή αμυντικό. Τη θέση του Γρηγόρη Γεωργάτου θα καλύψει εκτός απροόπτου ο Αντρέι Γιουσκόβιακ. Ο Πολωνός θα αγωνιστεί στην επίθεση έχοντας παρτενέρ τον Ιλια Ιβιτς. Δεν αποκλείεται ο Περσίας να χρησιμοποιήσει, όπως και στην Ξάνθη, δύο αμυντικούς χαφ (Πασσαλή, Καρασαββίδη).

Ο Ολυμπιακός πρόκειται να αγωνιστεί με ένα στόπερ (Ιωαννίδη), ενώ για πέμπτη συνεχόμενη φορά θα παίξουν μαζί στο κέντρο Γκόνιας και Καραπιάλης. Αναφερόμενος στο ματς ο νεαρός τεχνικός τόνισε: "Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Αθηναϊκό. Ακόμη και τα θεωρητικά εύκολα ματς κρύβουν παγίδες. Ασφαλώς και είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, όμως αυτό θέλω να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο".

Ζεστάθηκε για τα καλά η τσέπη των παικτών του Ολυμπιακού χτες το πρωί. Μοιράστηκαν περίπου 23 εκατομμύρια δραχμές ως πριμ τετράδας από τις νίκες κόντρα σε ΟΦΗ, Εδεσσαϊκό, Λάρισα και Ξάνθη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ