Σάββατο 27 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΟ
"Κερδίζουμε παίκτες"

Ευχάριστη έκπληξη για διοίκηση και τεχνική ηγεσία αποτέλεσαν τα δύο φιλικά παιχνίδια του Παναθηναϊκού με Αντερλεχτ και Βέρντερ. Αποδείχτηκε για μια ακόμη φορά ότι οι πρωταθλητές αφ' ενός διατηρούνται σε φόρμα και αφ' ετέρου έχουν παίκτες για αντάξια εκπροσώπηση του ποδοσφαίρου της χώρας στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Ποια είναι τα κέρδη του ΠΑΟ από τα διεθνή φιλικά; Ο Ρότσα υποστηρίζει: "Αγωνιστικά η ομάδα ανακαλύπτει παίκτες, οι οποίοι ανά πάσα στιγμή μπορούν να βοηθήσουν. Παράλληλα, οι νέοι ποδοσφαιριστές αποκτούν εμπειρίες, μπαίνουν στο κλίμα και το πνεύμα των ευρωπαϊκών συναντήσεων, αποβάλλουν το τρακ, γεμίζουν με αυτοπεποίθηση".

Ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Λάρισα ο τεχνικός των πρασίνων επέλεξε τους: Αλεξούδη, Αποστολάκη, Βαζέχα, Βάντσικ, Γ. Χ. και Γ. Σ. Γεωργιάδη, Γκούμα, Δώνη, Θωμαϊδη, Καλιτζάκη, Καπουράνη, Λαγωνικάκη, Μαραγκό, Μάρκο, Νικοπολίδη, Νιόπλια, Ουζουνίδη, και Χριστοδούλου. Ο Ρότσα ζήτησε από τους παίκτες του σοβαρότητα αφού η Λάρισα τα παίζει όλα για όλα για τη σωτηρία της.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟ του Ισραήλ, Γιόζι Βιρτσμπέργκερ, έφτασε στην Αθήνα χθες για σειρά επαφών. Ισως μάλιστα προσπαθήσει να κλείσει φιλικό αγώνα της ελληνικής ομάδας στο Ισραήλ στο εγγύς μέλλον.

Η ΠΑΕ παρέλαβε 10.500 εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ και τα διαθέτει από τη θύρα 11 στο γήπεδο της Λεωφόρου. Οι τιμές τους είναι 1.000 ως 3.000 δραχμές.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ