Τετάρτη 31 Γενάρη 1996
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οι σκοπιμότητες του Χανακούλα

Πάλι έκανε την εμφάνισή του ο τέως πρόεδρος του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας, Θ. Χανακούλας, μέσω του δικηγόρου του αυτή τη φορά. Πώς; Στέλνοντας επιστολή προς όλους τους βουλευτές και υπουργούς, με στόχο να τους προϊδεάσει και να δηλώσει "τι καλός που είναι", ενόψει της επικείμενης εξέτασης των καταγγελιών που εκκρεμούν σε βάρος του από τη Βουλή. Ο τρόπος απολογίας του γνωστός: Συνεχής και μονότονη επανάληψη διαφόρων χαρακτηρισμών για το ΚΚΕ και τα στελέχη του, που, τάχα, έχουν ανοίξει μέτωπο εναντίον του χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος.

Επιπλέον, επιχειρεί να απαντήσει στον πρώην υπουργό Εργασίας, Στ. Τζουμάκα, που τον απομάκρυνε από τη θέση του προέδρου του Οργανισμού, επειδή είχε αποκαλυφθεί πλήθος ατασθαλιών στον Οργανισμό επί προεδρείας του! Ανάλογα επιχειρεί να απαντήσει και στη "σχολιογραφία και αρθρογραφία" του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.

"Καλή" η προσπάθεια, αλλά είναι πια τόσοι πολλοί αυτοί που έχουν αναφερθεί με τα μελανότερα χρώματα στο βίο και την νπολιτεία του Θ. Χανακούλα, που όσες σελίδες και να γράψει, με όποιους χαρακτηρισμούς, δε θα μπορέσει να ανατρέψει τίποτα από όσα - με ακόμα πιο έντονο και συγκεκριμένο τρόπο - του προσάπτει ο ίδιος ο Στ. Τζουμάκας, που, από όσο γνωρίζουμε, είναι ακόμα ΠΑΣΟΚ και προφανώς δεν αντιμετωπίζει το θέμα με τις "πολιτικές σκοπιμότητες" του ΚΚΕ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ