Σάββατο 10 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αρχή αγώνων στη Φθιώτιδα

Επιτυχημένη η χτεσινή κινητοποίηση ενάντια στο μαρασμό και την ανεργία

ΛΑΜΙΑ.-

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χτες η παμφθιωτική κινητοποίηση.Η συμμετοχή στην τετράωρη στάση που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας από τις 11πμ έως τις 3μμ, ξεπέρασε το 80%, ενώ σε αρκετές επιχειρήσεις έφτασε το 100%. Παράλληλα, κλειστά έμειναν τα εμπορικά καταστήματα μετά από κάλεσμα του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου,ενώ οι εκπρόσωποι των φορέων που συμμετείχαν στην κινητοποίηση πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη της περιφέρειας που διήρκεσε μια ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο περιφερειάρχης κ. Πολυχρονίου απουσίαζε από το γραφείο του, παρότι είχε ενημερωθεί για την κινητοποίηση! Τη Δευτέρα εκπρόσωποι των φορέων της Φθιώτιδας θα συναντηθούν, στην Αθήνα, με την υπουργό Ανάπτυξης και θα συζητήσουν για τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός, ενώ μετά τη συνάντηση αυτή θα πραγματοποιήσουν σύσκεψη, όπου και θα εκτιμηθούν οι εξελίξεις και θα αποφασιστεί αν θα συνεχιστούν ή όχι οι κινητοποιήσεις.

Η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της εκφράζει την πλήρη συμπαράστασή της στο λαό της Φθιώτιδας που κινητοποιείται "κατά της παραγωγικής συρρίκνωσης και της ανεργίας", ενώ τονίζει: "Τα προβλήματα αυτά πρέπει άμεσα και ουσιαστικά να αντιμετωπιστούν για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση του νομού, που έχει πληγεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια σε όλους τους τομείς της παραγωγικής και οικονομικής δραστηριότητας".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ