Σάββατο 10 Μάη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες στο Σπίτι της Κύπρου,η έκθεση της ζωγράφου Θράκης Ρωσίδου - Jones,με τίτλο "Κύπρος, αγαπημένη μου πατρίδα".Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 17 του Μάη.

  • "Υμνος στη μητρότητα και τον έρωτα" είναι ο τίτλος της έκθεσης ζωγραφικής της Κατερίνας Κεράτσα,που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Αθηναίων,στην αίθουσα "Μπουζιάνη" (Ξενοφώντος 7, Σύνταγμα).
  • Εγκαινιάστηκε στην γκαλερί "Τιτάνιουμ" (Βασ. Κωνσταντίνου 44), ατομική έκθεση του ζωγράφου Απόστολου Γιαγιάννου.Πρόκειται για νεκρές φύσεις, συνθέσεις μιας εντελώς προσωπικής οπτικής. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 27 του Μάη.
  • Στην γκαλερί "Ζυγός" (Βασ. Σοφίας 65) φιλοξενείται αυτές τις μέρες η πρώτη προσωπική δουλιά του αυτοδίδακτου ζωγράφου Τάσου Μπούρα,η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 22 του Μάη.
  • Την πρώτη της έκθεση στην Ελλάδα πραγματοποιεί η Ελλεν Σόμνιτζ - Βασιλοπούλου,στην αίθουσα Τέχνης "Αέναον" (Αντερσεν 18, Κατεχάκη). Η έκθεση περιλαμβάνει 18 έργα (λάδια) μεγάλων διαστάσεων. Διάρκεια μέχρι 23 του Μάη.
  • Από τις 7 μέχρι 24 Μάη θα διαρκέσει η έκθεση ζωγραφικής του Μαρίνου Χριστακόπουλου,που πραγματοποιείται στην γκαλερί "Αστρα" (Καρυάτιδων 8, Ακρόπολη).
  • Εκθεση τεσσάρων σύγχρονων ζωγράφων από την Αθήνα και το Λονδίνο πραγματοποιείται, στο Δωμάτιο Μύλου "Μεταθέσεις",στη Θεσσαλονίκη, μέχρι τις 18 του Μάη. Πρόκειται για τους ζωγράφους Τζων Μπίκνελλ, Σάρα Εττλίνγκερ, Ελένη Δωρή και Τάκη Γερμενή,συνδετικός κρίκος των οποίων είναι το γεγονός ότι έχουν ζήσει και εργαστεί και στις δύο χώρες, οι Ελληνες στο Λονδίνο και οι Αγγλοι στην Ελλάδα.
  • Ζωγραφική και σχέδια του Χρίστου Καρά παρουσιάζονται από τις 19 του Μάη στο χώρο τέχνης "SELINI" (Λ. Κηφισίας 331, Κηφισιά).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ