Πέμπτη 12 Ιούνη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εξαφανιζόλ!

ΕΥΓΕ στους "όλως τυχαίως" απόντες βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ από τη χτεσινή συζήτηση για τη Συνθήκη Σένγκεν! Απέδειξαν περίτρανα, πόσα πολλά μπορεί να κάνει ο βουλευτής όταν δεν καταπιέζεται από το κόμμα του και τις εκκλήσεις πειθαρχίας! Πριν απ' όλα... να την κοπανήσει!

***

Αυτό θα πει θάρρος και συναίσθηση του εθνικού τους ρόλου!

***

Ενας λοιπόν είναι ο πιο ασφαλής τρόπος, αγαπητοί κ. Κώστα "Πράσινε" και κ. Κώστα "Μπλε", να μη χάνετε ψήφους: Αφήστε τους ελεύθερους!

***

ΕΤΣΙ είναι, αγαπητοί χριστιανοί. Πρόκειται για θαύμα! Ενας αστυνομικός έγινε... καλόγηρος χτες έξω από τη Βουλή! Αλλά άμα είναι έτσι, τότε... τι να πούμε για τον Ψυχάρη, που από δημοσιογράφος έγινε... Αγιος; Θαύμα θαυμάτων;

***

Από ό,τι φαίνεται όμως αλλάζουν τα ήθη. Οι παπάδες θέλουν να βγάλουν τα ράσα (έτσι λέει η Ενωση Ιερέων) και οι αστυνομικοί να... τα βάλουν. Οντως λοιπόν: "Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά" (κάνουν τον αστυνόμο)!

***

ΤΩΡΑ για πείτε, για ποιο λόγο να πάμε σε διαδικασίες αναθεώρησης του Συντάγματος, να γίνονται προτάσεις κι όλα τα σχετικά; Οταν η εθνική κυριαρχία της χώρας καθορίζεται χωρίς - έστω - απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή, το αναθεωρήσαμε ήδη! Μέχρι... κατάργησης μάλιστα.

***

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ξεκινάνε - όπως δηλώνουν - οι πυροσβέστες. Η οικονομική πολιτική της κυβέρνησης κατάφερε, όπως φαίνεται, ακόμα και σε αυτούς να βάλει... φωτιά στα μπατζάκια τους!

***

Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των εργαζομένων τάσσεται κατά της αύξησης έστω και σταδιακά των ορίων συνταξιοδότησης, μας πληροφόρησε χτες το "Μέγκα" μέσω έρευνας της MRB. Καλά, έπρεπε να γίνει ολόκληρη έρευνα για να το βρούμε αυτό;

***

Πρώτο συμπέρασμα λοιπόν: Οι εργαζόμενοι δεν είναι ηλίθιοι (αυτό το ξέραμε). Δεύτερο συμπέρασμα: Η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για το τι θέλουν οι εργαζόμενοι (κι αυτό το ξέρουμε και θα επιβεβαιώνεται συνεχώς).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ