Τετάρτη 8 Γενάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η κυβέρνηση εξαπατά αγρότες και κοινή γνώμη

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ

Μηχανισμό παραπλάνησης και εξαπάτησης του αγροτικού κινήματος και δημιουργίας εντυπώσεων για την κοινή γνώμη, χαρακτηρίζει το Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής, σε χτεσινή ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

Στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ αναφέρεται: "Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, θορυβημένη από το κίνημα αντίστασης της μικρομεσαίας αγροτιάς στην καταστροφική πολιτική, τη δική της και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, σπεύδει να συγκαλέσει το λεγόμενο Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής (ΕΣΑΠ).

Με τη σύγκληση του ΕΣΑΠ η κυβέρνηση επιχειρεί: Τη συνέχιση της κωλυσιεργίας για λύση στα οξυμένα προβλήματα της αγροτιάς όλης της χώρας, όπως αυτά προβλήθηκαν στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις, και την πυρόσβεση των αγωνιστικών διαθέσεων. Να βρει συνενόχους σε μια πολιτική που στόχο έχει να νομιμοποιήσει το ξεκλήρισμα των αγροτικών νοικοκυριών με το πρόσχημα της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής γεωργίας. Να παραπλανήσει, να αποπροσανατολίσει, να εξαπατήσει και να διχάσει το αγροτικό κίνημα, αλλά και την κοινή γνώμη, δημιουργώντας εντυπώσεις ότι ενδιαφέρεται δήθεν για τα προβλήματα των αγροτών.

Στον ίδιο στόχο εντάσσεται και η προετοιμαζόμενη περιοδεία του Κ. Σημίτη στη Θεσσαλία. Η ουσιαστική δημοκρατία υπάρχει και εκφράζεται εκεί που οι αγρότες μοχθούν και μάχονται για τα δίκαια αιτήματά τους".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ